Pakket voor de Bolle Lamp – alleen lampenkap (excl. patroon)

 36,95


Ships From: Nederland

Door : House of Creations Artikelnummer: PRD_240924 Categorieën: , , , , , , ,

Pakket voor de Bolle Lamp – alleen lampenkap, uit Aan de Haak 38.  Nostalgisch en trendy tegelijk. Valt op door zijn eenvoud. Geeft speels en gezellig licht als hij ‘s avonds aan gaat.Deze Bollamp is een unieke lamp en het  patroon is ontworpen door House of Creations. Wij weten zeker dat je hier een weer eye-catcher te pakken hebt voor in je interieur.

Dit pakket is zonder de lampenpendel. 

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: créme (als afgebeeld in Aan de Haak nr. 38), wit, zilvergrijs, lentegroen, middenblauw, roze en zalm.

U kunt uw kleurkeuze aangeven in het orderformulier bij uw bestelling in het ‘vakje voor opmerkingen. Indien geen kleur wordt opgegeven, krijgt u automatisch de kleur créme thuisgestuurd.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Letop: in verband met de zomervakantie is de webshop van House of Creations gesloten vanaf 17 juli t/m 12 augustus. Orders kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden pas behandeld in de week vanaf 14 augustus. Wij wensen iedereen een prettige vakantie!

 

Pakket voor de Bolle Lamp – alleen lampenkap, uit Aan de Haak 38.  Nostalgisch en trendy tegelijk. Valt op door zijn eenvoud. Geeft speels en gezellig licht als hij ‘s avonds aan gaat.Deze Bollamp is een unieke lamp en het  patroon is ontworpen door House of Creations. Wij weten zeker dat je hier een weer eye-catcher te pakken hebt voor in je interieur. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. In het pakket zitten alle materialen die u nodig heeft om deze lamp te kunnen maken. Dit pakket is zonder de lampenpendel. Niet bijgeleverd zijn haaknaalden, naalden, lijmen e.d.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: créme (als afgebeeld in Aan de Haak nr. 38), wit, zilvergrijs, lentegroen, middenblauw, roze en zalm.

U kunt uw kleurkeuze aangeven in het orderformulier bij uw bestelling in het ‘vakje’ voor opmerkingen. Indien geen kleur wordt opgegeven, krijgt u automatisch de kleur créme thuisgestuurd.