Hobbyou – shop jouw hobby

Hobbyou is de overkoepelende webshop van Scala Crossmedia. Scala Crossmedia is een zelfstandige en innovatieve uitgeverij in Amersfoort, gespecialiseerd in crossmediale special interest-merken. Momenteel geeft Scala de volgende titels uit: Aan de Haak, Amigurumi Magazine, Breimagazine, HobbyHandig, Loving Paper, Mijn Hobbykaart XL, MjamTaart Zoet en Eten Magazine, Railhobby, Quilt & Zo en Textiel Plus.

Op webshop Hobbyou kun je alle uitgaven van de verschillende tijdschriften, online artikelen, pakketten en hobbybenodigdheden bestellen.

Onze geschiedenis
Scala BV is een familiebedrijf dat in oktober 1992 is opgericht. Het bedrijf maakt veel veranderingen en ontwikkelingen mee. Zo start Scala Crossmedia in 2005 als eerste uitgeverij (toen nog Uitgeverij Scala) van special interest-tijdschriften in Nederland met het digitaliseren van haar bladen; de producten verschijnen sindsdien behalve in print 100% online, met downloads en met verrijkingen. Sinds 2011 is Ashja Bosboom-Fetvaciyan als directeur van Scala in de voetsporen van haar vader Mik getreden.

Scala wilde graag een webwinkel waar klanten (archief)uitgaven kunnen bestellen, dus is Hobbybladenshop in juni 2015 gelanceerd. Echter wil de uitgeverij meer aanbieden aan haar klanten en daarom is ervoor gekozen om Hobbybladenshop.nl te veranderen naar Hobbyou.nl. Hobbyou is een platform waar hobbyisten sinds september 2016 terecht kunnen voor hun hobbybladen én -benodigdheden en een plek waar andere verkopers hun hobbyproducten kunnen verkopen. Met een eigen webshop wil Scala het voor hobbyisten gemakkelijk maken om eenvoudig uitgaven te bestellen en daarbij diverse hobbybenodigdheden te kunnen aanschaffen.

Onze missie
We inspireren om je hobby en passie verder uit te bouwen, op het creatieve vlak of eventueel daarbuiten. In een wereld waar je elkaar online en offline weet te vinden en waarin je wordt geprikkeld en geïnformeerd door elkaar, door experts, leveranciers, etc. Waarin je uitgedaagd wordt, je hobby te delen en te laten zien. Het hoeft niet, maar mag wel. In die wereld verbindt Hobbyou mensen via content.

Onze medewerkers
Wij zijn een bedrijf vol gemotiveerde en betrokken medewerkers. Iedereen heeft een passie voor zijn of haar vakgebied en samen proberen wij om in te spelen op alle trends en ontwikkelingen. Onze medewerkers zijn continu bezig met het verbeteren van de webshop en luisteren graag naar klanten om ons de goede kant op te sturen.

0
De waardering van www.hobbyou.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.5/10 gebaseerd op 1070 reviews.