Pakket voor Bolle Lamp compleet met mandje – 2 kleuren (incl. patroon)

 50,95


Ships From: Nederland

Door : House of Creations Artikelnummer: PRD_240946 Categorieën: , , , , , , , , , ,

Complete pakket voor de Bolle Lamp uit Aan de Haak 38, aangevuld met een mandje  Nostalgisch en trendy tegelijk. Valt op door zijn eenvoud. Geeft speels en gezellig licht als hij ‘s avonds aan gaat. Deze Bollamp is een unieke lamp en het patroon is ontworpen door House of Creations. Wij weten zeker dat je hier een weer eye-catcher te pakken hebt voor in je interieur. Deze lamp is bijzonder geschikt om te maken als lamp op een kinderkamer door de leuke details van de bloemetjes met kralen en het mandje.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren. In het pakket zitten alle materialen die u nodig heeft om deze lamp met het mandje te kunnen maken, inclusief de lampenpendel. Niet bijgeleverd zijn haaknaalden, naalden, lijmen e.d.

Verkrijgbaar in de volgende kleurencombinaties roze/zalm met roze kralen (als afgebeeld) lentegroen/creme met transparante kralen, middenblauw/wit met blauw kralen, creme/creme met transparante kralen, wit/wit met transparante kralen,  zilvergrijs/wit met transaparante kralen Waarvan de eerste genoemde kleur de hoofdkleur is. U kunt uw kleurkeuze aangeven in het orderformulier bij uw bestelling in het ‘vakje voor opmerkingen. Indien geen kleur wordt opgegeven, krijgt u automatisch de kleur roze/zalm met roze kralen (als afgebeeld) thuisgestuurd. Het patroon met aanvullende patroon voor het mandje wordt u digitaal toegestuurd.

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Letop: in verband met de zomervakantie is de webshop van House of Creations gesloten vanaf 17 juli t/m 12 augustus. Orders kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden pas behandeld in de week vanaf 14 augustus. Wij wensen iedereen een prettige vakantie!

 

Complete pakket voor de Bolle Lamp uit Aan de Haak 38, aangevuld met een mandje  Nostalgisch en trendy tegelijk. Valt op door zijn eenvoud. Geeft speels en gezellig licht als hij ‘s avonds aan gaat. Deze Bollamp is een unieke lamp en het patroon is ontworpen door House of Creations. Wij weten zeker dat je hier een weer eye-catcher te pakken hebt voor in je Interieur. Deze lamp is bijzonder geschikt om te maken als lamp op een kinderkamer door de leuke details van de bloemetjes met kralen en het mandje.

Verkrijgbaar in de volgende kleurencombinaties roze/zalm met roze kralen (als afgebeeld) lentegroen/creme met transparante kralen, middenblauw/wit met blauw kralen, creme/creme met transparante kralen, wit/wit met transparante kralen,  zilvergrijs/wit met transaparante kralen  U kunt uw kleurkeuze aangeven in het orderformulier bij uw bestelling in het ‘vakje voor opmerkingen. Indien geen kleur wordt opgegeven, krijgt u automatisch de kleur roze/zalm met roze kralen (als afgebeeld) thuisgestuurd. Het patroon met aanvullende patroon voor het mandje wordt u digitaal toegestuurd.