Pakket voor A Star is Born hangende lichtster – zonder patroon

 43,95

Ook wij gaan een poosje uitrusten! De webwinkel is open en bestellingen kunnen ook gewoon worden geplaatst. Uw bestelling wordt administratief verwerkt. Alleen worden er tussen maandag 25 juli en woensdag 17 augustus geen pakketten uitgeleverd!

Indien u een bestelling plaatst, zal uw pakket in de week na 17 augustus worden verzonden.

Compleet pakket voor A Star is Born hangende lichtster zonder patroon.

Een extra gezellig lichtje tijdens de donkere dagen voor Kerstmis: dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Deze ster staat prachtig in de woonkamer, maar ook in slaap- of kinderkamer. Na de kerstdagen mag hij daar gerust wel blijven hangen. Een uniek eigen, eigentijds en en eigenzinnig ontwerp van House of Creations.

In het pakket zit: DIY ster-frame, met bouwinstructie, 4 x bol haakkatoen,  pendel met lichtknopje en stekker, 2 multiplex montage schijven, 4 kleine haakjes.

Geeft bij de aankoopnotitie bij uw bestelling aan welke kleur garen u wilt hebben: zwart, creme, lentegroen, roestbruin, rode kool, teal/blauw, olijfgroen, marine (kleuren van het garen zijn afgebeeld op de kleine foto’s). Indien geen kleurkeuze wordt doorgegeven, wordt de kleur van de hoofdfoto (creme) naar u opgestuurd.

In het pakket zijn niet opgenomen: haaknaald, plakband en lijm e.d. Kleuren op de foto’s kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten