Pakket voor A Star is Born hangende lichtster – met patroon

 46,95

Compleet pakket voor A Star is Born hangende lichtster met patroon.

Een extra gezellig lichtje tijdens de donkere dagen voor Kerstmis: dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Deze ster staat prachtig in de woonkamer, maar ook in slaap- of kinderkamer. Na de kerstdagen mag hij daar gerust wel blijven hangen. Een uniek eigen, eigentijds en en eigenzinnig ontwerp van House of Creations.

In het pakket zit: DIY ster-frame, patroon met bouwinstructie, (als in Aan de Haak nr. 29), 4 x bol haakkatoen,  pendel met lichtknopje en stekker, 2 multiplex montage schijven, 4 kleine haakjes.

Geeft bij de aankoopnotitie bij uw bestelling aan welke kleur garen u wilt hebben: zwart, creme, lentegroen, roestbruin, rode kool, teal/blauw, olijfgroen, marine (kleuren van het garen zijn afgebeeld op de kleine foto’s).Geeft bij de aankoopnotitie bij uw bestelling aan welke kleur garen u wilt hebben: zwart, creme, zilvergrijs, lentegroen, roestbruin, rode kool, teal/blauw, olijfgroen, marine (kleuren van het garen zijn afgebeeld op de kleine foto’s). Indien geen kleurkeuze wordt doorgegeven, wordt de kleur van de hoofdfoto (creme) naar u opgestuurd.

Patroon met bouwinstructie wordt digitaal per mail aan u geleverd.

In het pakket zijn niet opgenomen: haaknaald, plakband en lijm e.d. Kleuren op de foto’s kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Andere suggesties…