Textiel Plus 263

 9,99

HBen je geïnteresseerd in textielkunst en de natuur? Dan mag je Textiel Plus 263 niet missen! Het thema van deze editie is “natuur als muze”. Hierin vertelt de Japanse kunstenaar Kazuhito Takadoi hoe hij materialen uit zijn eigen tuin verwerkt in zijn kunstwerken. Ook de Franse Aude Bourgine legt uit hoe haar werk een eerbetoon is aan koraal – de longen van de oceaan – en Marjo Postma vertelt waarom ze een modeshow voor de schildpad wil maken. Daarnaast delen nog meer textielkunstenaars hoe de natuur hen inspireert tot hun creaties.

Cover en projecten onder voorbehoud van publicatie. Deze uitgave is onderdeel van het abonnement op Textiel Plus en wordt vanaf 28 februari 2023 verstuurd naar abonnees en bestellers.

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd in textielkunst en de natuur? Dan mag je Textiel Plus 263 niet missen! Het thema van deze editie is “natuur als muze”. Hierin vertelt de Japanse kunstenaar Kazuhito Takadoi hoe hij materialen uit zijn eigen tuin verwerkt in zijn kunstwerken. Ook de Franse Aude Bourgine legt uit hoe haar werk een eerbetoon is aan koraal – de longen van de oceaan – en Marjo Postma vertelt waarom ze een modeshow voor de schildpad wil maken. Daarnaast delen nog meer textielkunstenaars hoe de natuur hen inspireert tot hun creaties.

Cover en projecten onder voorbehoud van publicatie. Deze uitgave is onderdeel van het abonnement op Textiel Plus en wordt vanaf 28 februari 2023 verstuurd naar abonnees en bestellers.

Extra informatie

Jaartal

Titel

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textiel Plus 263” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…