Pakket voor Stoffen Koffertasje – zonder patroon

 43,95

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Letop: in verband met de zomervakantie is de webshop van House of Creations gesloten vanaf 17 juli t/m 12 augustus. Orders kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden pas behandeld in de week vanaf 14 augustus. wij wensen iedereen een prettige vakantie!

 

Compleet pakket voor Stoffen Koffertasje zonder patroon.

Of je nu een heel bijzonder feestje hebt of zomaar een avond op stap gaat: dit luxe koffertasje neem je vast graag mee. Maar ook geschikt voor dagelijks gebruik of voor naar je werk. Door de houten details krijgt deze bijzondere eyecatcher een stoer en heel eigentijds uiterlijk. Een uniek eigen ontwerp van House of Creations.

Let op bij uw bestelling.

Het pakket kan geleverd worden in vier dessins. Op de overzichtsfoto met stoffen staan de nummers van de stoffen. Bij uw bestelnotitie kunt u de stof van uw keuze opgeven. Indien u geen keuze aangeeft zal uw pakket de stof van de hoofdfoto bevatten.

  1. bloemen en vlinders
  2. rozen
  3. grafisch zwart/wit
  4. dierenprints

In het pakket zit:  1/2 meter goblin stof, set hard houten handvatten met gemonteerde ringen*, hard houten schouderblokje*, plastic, koord, stukje magneettape.In het pakket zijn niet opgenomen: karton, lijm, andere tapesoorten e.d. Kleur op de foto kan enigszins afwijken.

*niet elk product is identiek. Dit betreft een handgemaakt natuurproduct. Kleuren kunnen verschillen van de foto maar ook onderling.