Beschrijving
ZOET magazine 76: In MjamTaart Zoet Magazine 76 inspireren we je met de lekkerste zoetste recepten voor het voorjaar. Geef je gebak een frisse twist met seizoensfruit. Speciaal voor de chocoladelovers gaan we aan de slag met verschillende recepten met chocolade. Van een gave stapeltaart tot red velvet cookies. Dit en nog veel meer lekkers wil je echt niet missen!
ZOET magazine 77: In deze uitgave van MjamTaart – Zoet Magazine gaan we aan de slag met de lekkerste zoete recepten voor in de zomer. We inspireren je met gebak boordevol vers fruit. Ga bijvoorbeeld voor een pina- colada taart met ananas of een cheesecake met aardbeien. Ook leggen we je stap-voor-stap uit hoe je een populaire cartooncake maakt. Ga je er deze zomer op uit? Maak je dag dan helemaal compleet met zelfgebakken lekkernijen die je makkelijk meeneemt onderweg!
ZOET magazine 78: MjamTaart – Zoet Magazine 78 staat boordevol recepten voor in het najaar. De herfst is dé perfecte tijd voor gebak met kruidige smaken. Ga bijvoorbeeld eens voor cupcakes met pompoen of pumpkin spice fudge. Ben je een echte chocolade-lover? Dan is de chocolade-pindakaastaart echt iets voor jou! Kortom, we inspireren je met heerlijke recepten voor na een herfstwandeling.
ZOET magazine 79: De feestdagen bieden de perfecte gelegenheid om nieuwe recepten te proberen en te genieten van heerlijke gerechten. Laat je inspireren door deze extra dikke editie van MjamTaart – Eten Magazine, vol met zowel zoete als hartige recepten. Ontdek een scala aan kerstklassiekers (met een twist!) en unieke creaties, variërend van prachtige taarten tot luxe amuses. Inclusief complete menu’s van bekende chefs!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.