Aanbieding!

Kerstpakket: ETEN magazines ‘Kerst’ 75 + 79

 14,98

ETEN Kerst magazine 75: Wij inspireren je met de extra dikke (132 pagina’s!) editie van MjamTaart – Eten Magazine boordevol zoete én hartige recepten. Van kerstklassiekers tot originele gerechten en van mooie taarten tot luxe amuses.

ETEN Kerst magazine 79: Ontdek een scala aan kerstklassiekers (met een twist!) en unieke creaties, variërend van prachtige taarten tot luxe amuses. Inclusief complete menu’s van bekende chefs!

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

MjamTaart 75 Eten Magazine Kerst

De feestdagen komen er weer aan. Dit is hét uitgelegen moment om lekker de keuken in de duiken voor de lekkerste gerechten. Wij inspireren je met de extra dikke (132 pagina's!) editie van MjamTaart - Eten Magazine boordevol zoete én hartige recepten. Van kerstklassiekers tot originele gerechten en van mooie taarten tot luxe amuses.

MjamTaart - Eten Magazine

De naderende feestdagen bieden de perfecte gelegenheid om nieuwe recepten te proberen en te genieten van heerlijke gerechten. Laat je inspireren door de extra dikke editie van MjamTaart - Eten Magazine, vol met zowel zoete als hartige recepten. Ontdek een scala aan kerstklassiekers (met een twist!) en unieke creaties, variërend van prachtige taarten tot luxe amuses. Inclusief complete menu's van bekende chefs!

 

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

ETEN Kerst magazine 75: De feestdagen komen er weer aan. Dit is hét uitgelegen moment om lekker de keuken in de duiken voor de lekkerste gerechten. Wij inspireren je met de extra dikke (132 pagina’s!) editie van MjamTaart – Eten Magazine boordevol zoete én hartige recepten. Van kerstklassiekers tot originele gerechten en van mooie taarten tot luxe amuses.

ETEN Kerst magazine 79: De naderende feestdagen bieden de perfecte gelegenheid om nieuwe recepten te proberen en te genieten van heerlijke gerechten. Laat je inspireren door de extra dikke editie van MjamTaart – Eten Magazine, vol met zowel zoete als hartige recepten. Ontdek een scala aan kerstklassiekers (met een twist!) en unieke creaties, variërend van prachtige taarten tot luxe amuses. Inclusief complete menu’s van bekende chefs!

 

Extra informatie

Jaartal

Onderwerp

Soort

Titel

MjamTaart 75 Eten Magazine Kerst

Jaartal

Titel

Onderwerp

Soort

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerstpakket: ETEN magazines ‘Kerst’ 75 + 79” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *