Aan de Haak 50 (gerestyled!)

 8,25

Aan de Haak is gerestyled! In dit vernieuwde magazine vind je de mooiste haakpatronen in compleet nieuwe stijl. In deze editie gaan we ‘around the world’, met de mooiste projecten geïnspireerd op culturen van over de hele wereld.

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Samen met meer dan 800 lezers hebben we Aan de Haak naar een hoger niveau getild! In dit vernieuwde magazine vind je de mooiste haakpatronen in compleet nieuwe stijl. In deze editie gaan we ‘around the world’, met de mooiste projecten geïnspireerd op culturen van over de hele wereld.

Versier je huis met het bijzondere Peruaanse wandkleed, dat je maakt met een Soedan stramien. Het granny kussen is dubbelzijdig en zal daardoor niet snel vervelen! De granny eye wandhanger is een geluksbrenger die de verbinding met de natuur symboliseert. Ook qua kleding is er veel keuze. Ga voor de hippe baret of de Afrikaanse headwrap waar je echt de show mee steelt.  Ook aan de kinderen is gedacht. Het nijlpaard truitje maakt elk kindje blij en de bijpassende slofjes met molen zijn heel fijn voor de koudere dagen. En zoals altijd vind je handige accessoires in Aan de Haak. Zo staat in deze editie een budget tas die je met een kleine investering kunt haken. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aan de Haak 50 (gerestyled!)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…