MjamTaart 66

 6,50

Met MjamTaart 66 ben je in één keer klaar voor het voorjaar; aan de slag met andere ingrediënten en nieuwe recepten.

In MjamTaart 66 vind je o.a. een recept voor een tulband met lemon curd (én geverfde madeliefjes) en leggen we uit hoe je een ‘ei’ maakt van marshmallow en lemon curd. Perfect voor op paascupcakes! Niet voor niets is zelf brood bakken (nog steeds) een trend. Want wat is er lekkerder dan de geur van versgebakken brood in huis? Bak twee zoete broden met zuurdesem, die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook nog eens spectaculair uitzien. Echte aanraders voor aan de ontbijt- of brunchtafel! Daarnaast vind je in deze editie een interview met de kersverse winnares van het achtste seizoen van Heel Holland Bakt: Elizabeth.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Met MjamTaart 66 ben je in één keer klaar voor het voorjaar; aan de slag met andere ingrediënten en nieuwe recepten.

In MjamTaart 66 vind je o.a. een recept voor een tulband met lemon curd (én geverfde madeliefjes) en leggen we uit hoe je een ‘ei’ maakt van marshmallow en lemon curd. Perfect voor op paascupcakes! Niet voor niets is zelf brood bakken (nog steeds) een trend. Want wat is er lekkerder dan de geur van versgebakken brood in huis? Bak twee zoete broden met zuurdesem, die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook nog eens spectaculair uitzien. Echte aanraders voor aan de ontbijt- of brunchtafel! Daarnaast vind je in deze editie een interview met de kersverse winnares van het achtste seizoen van Heel Holland Bakt: Elizabeth.

 

Extra informatie

Titel

Jaartal

Onderwerp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MjamTaart 66” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…