Workshop wol spinnen

 45,00

Workshop wol spinnen.

Na betaling ontvang je een ticket dat recht geeft op een workshop wol spinnen bij atelier Nieuw Vermaak.

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Lijkt het het je leuk om te leren hoe je wol kunt spinnen? Spinnen is terug van weggeweest en helemaal hip. Spin zelf je wol en brei er een heerlijk warme woondeken of een vest van voor koude winteravonden. Tijdens de workshop leer je de basishandelingen van het spinnen. De workshop is intensief, maar na 2 uur ga je met je eerste zelf gesponnen draadje naar huis. Er wordt gewerkt met gewassen en gekaarde schapenwol, of als je dat wenst i.v.m. allergie, met gewassen alpacawol. Naast enkeltraps spinnewielen van het merk Louet, zijn er ook een dubbeltraps spinnewiel en een e-spinner, beiden van het merk Ashford, aanwezig. Je mag aangeven op welk spinnewiel je wil leren spinnen. Schrijf je als spinner of spinster met ervaring gerust in voor een workshop als je de dubbeltrapper of e-spinner op je gemak wilt uitproberen. Draag platte schoenen tijdens de workshop, dat werkt het fijnst als je de voetpedalen van eem spinnewiel moet bedienen.

De workshop wordt gegeven in Hoogblokland (vlakbij Gorinchem), bij atelier Nieuw Vermaak. Prima te bereiken via de A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Koffie of thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Halterschorten en ook een toilet zijn aanwezig.

Het is mogelijk om een spinnewiel te huren en gekaarde schapen- of alpacawol te kopen zodat je thuis meteen aan de slag kunt.

Na betaling van de workshop ontvang je via de mail een ticket. Dit ticket geeft recht op een workshop wol spinnen. Neem na ontvangst van het ticket contact op met Nieuw Vermaak om de workshop te plannen. Workshops worden bij voorkeur op vrijdag of zaterdag gegeven. Kun je echt niet op deze dagen? Dan is er nog een mogelijkheid om de workshop in de avonduren te volgen.

Kom heerlijk genieten van een leuke workshop en ervaar hoe magisch wol spinnen is. Of geef een workshop cadeau.

Moet je ver reizen voor de workshop? Nieuw Vermaak geeft nog andere leuke workshops (o.a. naaldvilten, kaarsen maken, vogelschaal/lieveheersbeestje mozaïeken). Boek 2 verschillende workshops achter elkaar, dan is een heerlijke lunch bij de workshops inbegrepen.

Een ticket besteld maar niet ontvangen? Controleer even je spambox.

 

Naast het beheren van de webshop geef ik ook workshops en cursussen in mijn atelier Nieuw Vermaak in Hoogblokland.