Pakket voor ‘Love Shines a Light’ Chandelier (inclusief patroon)

 47,95


Ships From: Nederland

Door : House of Creations Artikelnummer: PRD_195152 Categorieën: , , , , ,

Ook wij gaan een poosje uitrusten! De webwinkel is open en bestellingen kunnen ook gewoon worden geplaatst. Uw bestelling wordt administratief verwerkt. Alleen worden er tussen maandag 25 juli en woensdag 17 augustus geen pakketten uitgeleverd!

Indien u een bestelling plaatst, zal uw pakket in de week na 17 augustus worden verzonden.

De ‘Love Shines a Light Chandelier  is een unieke lamp en het  patroon is ontworpen door de dames van House of Creations. Wij weten zeker dat je hier een weer eye-catcher te pakken hebt voor in je Interieur. Verkrijgbaar in 5 kleuren Rio katoen of Catona. Mosterdgoud (leverbaar  pas na 21 mei), creme-wit, beige, groen en donkerblauw. Kleur van de gehaakte lampen op de foto is mosterdgoud kwaliteitskatoen Rio van Lammy Yarns! Indien geen kleurkeuze wordt opgegeven zal aan u de kleur ‘beige’  (als grote foto) worden opgestuurd!

Graag, de kleur van uw keuze vermelden in het opmerkingenvak van uw bestelling. Pakketen worden uitgeleverd met alle benodigdheden, garenkleur naar keuze en het patroon. Kleuren verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Het patroon is te downloaden met de code die uw krijgt thuisgestuurd met uw bestelling op de pakbon. Zelf nodig: haaknaald en lampje.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

De ‘Love Shines a Light Chandelier  is een unieke lamp en het  patroon is ontworpen door de dames van House of Creations. Wij weten zeker dat je hier een weer eye-catcher te pakken hebt voor in je Interieur. Verkrijgbaar in div kleuren Rio of Catona. Mosterdgoud , creme-wit (als in aan de haak nr 32), zilvergrijs en donkerblauw. Kleur van de gehaakte lampen op de foto is mosterdgoud kwaliteitskatoen Rio van Lammy Yarns!

Indien geen kleur keuze wordt opgegeven wordt de kleur creme-wit uitgeleverd.

Graag, de kleur van uw keuze vermelden in het opmerkingen vak van uw bestelling. Pakketen worden uitgeleverd met alle benodigdheden, garenkleur naar keuze en het patroon. Kleuren verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Zelf nodig: haaknaald en lampje.

Extra informatie

Soort

Onderwerp

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket voor ‘Love Shines a Light’ Chandelier (inclusief patroon)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…