Pakket voor Bolle Lamp compleet (excl. patroon)

 39,95


Ships From: Nederland

Door : House of Creations Artikelnummer: PRD_240908 Categorieën: , , , , , , , , ,

Ook wij gaan een poosje uitrusten! De webwinkel is open en bestellingen kunnen ook gewoon worden geplaatst. Uw bestelling wordt administratief verwerkt. Alleen worden er tussen maandag 25 juli en woensdag 17 augustus geen pakketten uitgeleverd!

Indien u een bestelling plaatst, zal uw pakket in de week na 17 augustus worden verzonden.

Complete pakket voor de Bolle Lamp uit Aan de Haak 38.  Nostalgisch en trendy tegelijk. Valt op door zijn eenvoud. Geeft speels en gezellig licht als hij ‘s avonds aan gaat.Deze Bollamp is een unieke lamp en het  patroon is ontworpen door House of Creations. Wij weten zeker dat je hier een weer eye-catcher te pakken hebt voor in je interieur.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: créme  (als afgebeeld in Aan de Haak nr. 38), wit, zilvergrijs, lentegroen, middenblauw, roze en zalm. U kunt uw kleurkeuze aangeven in het orderformulier bij uw bestelling in het ‘vakje voor opmerkingen. Indien geen kleur wordt opgegeven, krijgt u automatisch de kleur créme thuisgestuurd.

 

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Letop: in verband met de zomervakantie is de webshop van House of Creations gesloten vanaf 17 juli t/m 12 augustus. Orders kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden pas behandeld in de week vanaf 14 augustus. Wij wensen iedereen een prettige vakantie!

 

Complete pakket voor de Bolle Lamp uit Aan de Haak 38.  Nostalgisch en trendy tegelijk. Valt op door zijn eenvoud. Geeft speels en gezellig licht als hij ‘s avonds aan gaat.Deze Bollamp is een unieke lamp en het  patroon is ontworpen door House of Creations. Wij weten zeker dat je hier een weer eye-catcher te pakken hebt voor in je Interieur. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. In het pakket zitten alle materialen die u nodig heeft om deze lamp te kunnen maken, inclusief de lampenpendel. Niet bijgeleverd zijn haaknaalden, naalden, lijmen e.d.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: créme (als afgebeeld in Aan de Haak nr. 38), wit, zilvergrijs, lentegroen, middenblauw, roze en zalm.

U kunt uw kleurkeuze aangeven in het orderformulier bij uw bestelling in het ‘vakje voor opmerkingen. Indien geen kleur wordt opgegeven, krijgt u automatisch de kleur créme thuisgestuurd.