Pakket voor Mini Kamerscherm (3 panelen) – met patroon

 62,95


Ships From: Nederland

Door : House of Creations Artikelnummer: PRD_231577 Categorieën: , , , , , , , , , , ,

Letop: in verband met de zomervakantie is de webshop van House of Creations gesloten vanaf 17 juli t/m 12 augustus. Orders kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden pas behandeld in de week vanaf 14 augustus. wij wensen iedereen een prettige vakantie!

 

Compleet pakket voor Mini Kamerscherm met patroon.

Met een mini kamerscherm maken we een knipoog naar retro! Het is nog steeds superleuk en het brengt een vleugje romantische nostalgie in huis. Een uniek eigentijds en en eigenzinnig ontwerp van House of Creations.

Formaat 121 x 63 cm, als alle panelen recht staan en 94 x 63 cm als 2 panelen schuin staan.

Verkrijgbaar in de kleuren: zilvergrijs, creme of mosterdgoud. In het opmerkingen vak van uw order kunt u de kleur opgeven. Indien geen kleur wordt opgegeven, wordt de kleur zilvergrijs (als op de foto) geleverd.

In het pakket zit: patroon, 10 x bol katoen Catona of Rio Uni, 1 bol Sugarrush 25 grams kleur spuce, 3 frames, spandraad, ijzerdraad, 50 stuks kralen, 4 voetjes.  Patroon wordt u per e-mail toegezonden. 

In het pakket zijn niet opgenomen: haaknaald, plakband en lijm e.d. Kleuren op de foto’s kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten