Pakket voor Mini Kamerscherm (2 panelen) – met patroon

 46,95

Ook wij gaan een poosje uitrusten! De webwinkel is open en bestellingen kunnen ook gewoon worden geplaatst. Uw bestelling wordt administratief verwerkt. Alleen worden er tussen maandag 25 juli en woensdag 17 augustus geen pakketten uitgeleverd!

Indien u een bestelling plaatst, zal uw pakket in de week na 17 augustus worden verzonden.

Compleet pakket voor Mini Kamerscherm (2 panelen) met patroon.

Met een mini kamerscherm maken we een knipoog naar retro! Het is nog steeds superleuk en het brengt een vleugje romantische nostalgie in huis. Een uniek eigentijds en en eigenzinnig ontwerp van House of Creations.

Formaat:81 x 63 cm (recht) en 74 x 63 cm (schuin). Verkrijgbaar in de kleuren: zilvergrijs, creme of mosterdgoud. In het opmerkingen vak van uw order kunt u de kleur opgeven. Indien geen kleur wordt opgegeven, wordt de kleur zilvergrijs (als op de foto) geleverd.

In het pakket zit: patroon, 7 x bol katoen Catona of Rio Uni, 1 bol Sugarrush 25 grams kleur Spuce, 2 frames, spandraad, ijzerdraad, 50 stuks kralen, 3 voetjes.  Patroon wordt u per email toegezonden. 

In het pakket zijn niet opgenomen: haaknaald, plakband en lijm e.d. Kleuren op de foto’s kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten