Out of Stock Aanbieding!

Quilt & Zo 54 – Met extra veel patronen!

 2,99

Quilt & Zo 54 – Met extra veel patronen!

Dit is alweer de 54e editie van Quilt & Zo. Ook deze keer heeft de redactie weer haar best gedaan de leukste quilts voor je uit te zoeken. Nu we een aantal enorm warme weken achter de rug hebben, en het wellicht de 40ËšC in de naaikamer was, leren we je in deze uitgave een ‘luchtige’ techniek. We laten je aan de hand van acht stappenfoto’s zien hoe je nou precies te werk gaat met de paper piecing techniek. En dit passen we dan ook gelijk toe bij een aantal quilts! Zo maak je bijvoorbeeld de appelboom van de cover. Echt een schatje! In deze editie mag Quilt & Zo ook een onwijs gave prijs weggeven, namelijk een naaimachine ter waarde van € 749,-! Ga snel naar pagina 67 en doe mee met de winactie!

Meer weten over Quilt & Zo? Ga naar de website!
Benieuwd naar de andere edities? Bekijk ze in de webshop!

Uitverkocht

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Quilt & Zo 54 – Met extra veel patronen!

Dit is alweer de 54e editie van Quilt & Zo. Ook deze keer heeft de redactie weer haar best gedaan de leukste quilts voor je uit te zoeken. Nu we een aantal enorm warme weken achter de rug hebben, en het wellicht de 40ËšC in de naaikamer was, leren we je in deze uitgave een ‘luchtige’ techniek. We laten je aan de hand van acht stappenfoto’s zien hoe je nou precies te werk gaat met de paper piecing techniek. En dit passen we dan ook gelijk toe bij een aantal quilts! Zo maak je bijvoorbeeld de appelboom van de cover. Echt een schatje! Of ga aan de slag met Crazy Fairy Dust van Iva Steiner.

Ben je toe aan nieuwe accessoires in huis? Neem eens een kijkje bij de hexagonkussens, een leuke vorm voor op je bank! Of misschien is de tafelloper van het artikel Miali wel wat voor je. In deze editie mag Quilt & Zo ook een onwijs gave prijs weggeven, namelijk een naaimachine ter waarde van € 749,-! Ga snel naar pagina 67 en doe mee met de winactie!

Meer weten over Quilt & Zo? Ga naar de website!
Benieuwd naar de andere edities? Bekijk ze in de webshop!

Extra informatie

Jaartal

Titel

Andere suggesties…