Mystery quilt pakket winter versie

 99,50

6 op voorraad

Voor wie houdt van verrassingen, mysteries, prachtige stoffen, blauw, rood, groen, wit, roze, puzzelen, hersens laten kraken, creatief bezig zijn, werken met de naaimachine, patronen in patronen, snijtechnieken, patchwork en quilten is het de komende maanden genieten!

Vanaf Quilt&Zo 47 laten we in 4 nummers uw creatie groeien tot een prachtige quilt, met een afmeting van ongeveer 150×210 cm. Het doel is een heerlijke deken voor op bed of op de bank. In elk nummer lichten we een tipje van de sluier op. Dit pakket bevat stoffen van de Gütermann winterserie Marrakesch met een stofbreedte van 145 cm, gecombineerd met effen stoffen van Moda van 110 cm breed, inclusief 500 meter Gütermann garen.


Ships From: Nederland

Door Quilt-Patchwork
Categories: , Tags: , , ,

Beschrijving

Voor wie houdt van verrassingen, mysteries, prachtige stoffen, blauw, rood, groen, wit, roze, puzzelen, hersens laten kraken, creatief bezig zijn, werken met de naaimachine, patronen in patronen, snijtechnieken, patchwork en quilten is het de komende maanden genieten! Vanaf Quilt&Zo 47 laten we in 4 nummers uw creatie groeien tot een prachtige quilt, met een afmeting van ongeveer 150×210 cm. Het doel is een heerlijke deken voor op bed of op de bank. In elk nummer lichten we een tipje van de sluier op. Dit pakket bevat stoffen van de Gütermann winterserie Marrakesch met een stofbreedte van 145 cm, gecombineerd met effen stoffen van Moda van 110 cm breed, inclusief 500 meter Gütermann garen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mystery quilt pakket winter versie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  5,85
Outside Nederland  10,75