Haakpakket Kerstboom Mandala’s

 27,90

Kerstboom Mandala haakpakket

Een home decoratie voor de winter. Met lichtjes is het een vervanger voor de kerstboom. Leuk om aan de wand of voor het raam te hangen. Het haakpatroon komt uit Aan de Haak kersteditie 2020. Er is nu een handig haakpakket samengesteld om de Kerstboom mandala te maken. De wandhanger bestaat uit 8 mandala’s aan een frame in de vorm van een kerstboom. De mandala’s zijn 30 cm, 25 cm, 18/20 cm, 15 cm en 10 cm doorsnede. Met lichtjes is het een vervanging voor je kerstboom.

1 op voorraad

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Kerstboom Mandala haakpakket

Een home decoratie voor de winter. Met lichtjes is het een vervanger voor de kerstboom. Leuk om aan de wand of voor het raam te hangen. Het haakpatroon komt uit Aan de Haak kersteditie 2020. Er is nu een handig haakpakket samengesteld om de Kerstboom mandala’s te maken. De wandhanger bestaat uit 8 mandala’s aan een frame in de vorm van een kerstboom. De mandala’s zijn 30 cm, 25 cm, 18/20 cm, 15 cm en 10 cm doorsnede.

Haakpakket inhoud:

– 8 rvs ringen in 5 formaten, 10, 15, 18/20, 25, 30 cm doorsnede
– Een houten ophangring van 5 of 7 cm doorsnede
– 2 bollen Durable breikatoen (Wit en Ecru) en 1 bol Durable Glam Cream*
– Ongeveer 4 meter jute touw om het frame in elkaar te zetten

* Wil je een andere kleur voor de Glam Cream, dat kan, Rood, Goud, Zilver, Turquoise of Antraciet is mogelijk. Je kunt mij een bericht sturen via email: info@creastudiojufwolle.nl of geef duidelijk aan bij je bestelling in het vakje “opmerking”

Dit pakket is exclusief haakpatroon en de stokken voor het frame. Die maak je eenvoudig zelf. Met 2 bezemstelen van de Action. Zaag op maat 70, 50 en 30 cm. Of je neemt mooie takken uit het bos.

Het haakpatroon staat in het blad ‘Aan de Haak 29 kerstspecial 2020’ en in de Hobbyhandig 223 2021
Het haakpatroon is gratis als je lid bent van Haakflix
En is te koop op hobbyou bij haakpatronen.

TIP! Facebookgroep Creaties van Creastudio Juf Wolle.
Ik heb op facebook een groep aangemaakt: Creaties van Creastudio Juf wolle, hier kun je vragen stellen, werkjes laten zien en informatie delen. Je bent van harte welkom in de groep.

Bestel vandaag nog en maak die leuke Kerst mandala’s voor Kerst.

Veel plezier met het maken van de Kerstboom mandala’s.