MjamTaart – artikel Technieken met chocolade

 1,99

Deze serie gaat over hoe je te werk gaat met chocolade. In 2012 zijn de vier artikelen uitgegeven, dit jaar zijn ze gebundeld tot één online artikel. Onder leiding van Nicole Prijt wordt er in de studio van Junglefrog onder andere chocoladetaarten met frambozen en bosbessen gemaakt. In het tweede deel van de serie wordt uitgelegd hoe je chocolade bloemen maakt en in de derde serie maken we doorhaalbonbons, of te wel glaceerbonbons en de verschillende vullingen. In het laatste deel wordt er een hart van chocolade gemaakt.

Let op: dit is een online artikel! Je ontvangt dit artikel door middel van een link waarmee je het PDF bestand kunt downloaden.

Tip: wil je het bestand niet kwijtraken? Maak dan tijdens je aankoop een account aan op Hobbybladenshop.nl zodat je je online artikelen altijd terug kunt vinden.

Beschrijving

Wie houdt er nou niet van chocolade?

Deze serie gaat over hoe je te werk gaat met chocolade. In 2012 zijn de vier artikelen uitgegeven, dit jaar zijn ze gebundeld tot één online artikel. Onder leiding van Nicole Prijt wordt er in de studio van Junglefrog onder andere chocoladetaarten met frambozen en bosbessen gemaakt. In het tweede deel van de serie wordt uitgelegd hoe je chocolade bloemen maakt en in de derde serie maken we doorhaalbonbons, of te wel glaceerbonbons en de verschillende vullingen. In het laatste deel wordt er een hart van chocolade gemaakt.

Alles staat erg leuk op tafel met bijvoorbeeld een verjaardag of gewoon voor de gezelligheid. Je kunt ze gebruiken ter decoratie bij nagerechten, zoals bij het witte chocolade ijs, op een taart of een cupcake!

Kijk voor meer recepten op de website van MjamTaart!

Let op: dit is een online artikel! Je ontvangt dit artikel door middel van een link waarmee je het PDF bestand kunt downloaden.

Tip: wil je het bestand niet kwijtraken? Maak dan tijdens je aankoop een account aan op Hobbyou.nl zodat je je online artikelen altijd terug kunt vinden.

Extra informatie

Jaartal

Onderwerp

Bakken

Soort

Los artikel

Titel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MjamTaart – artikel Technieken met chocolade” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *