Aanbieding!

Home Deco 3 special

 2,99

De derde Home Deco Special! Deze keer precies op tijd voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak en een frisse wind door je huis! Zo’n frisse wind kan door pimpen en opknappen maar ook door nieuwe accessoires te kiezen. Van zachte kussens tot stevige opbergmanden, deze Home Deco editie staat boordevol met leuke ideeën!

80 op voorraad

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

De eerste twee Home Deco specials verschenen beide in het najaar, maar dit mooie derde nummer komt in de lente. Precies op tijd voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak en een frisse wind door je huis! Zo’n frisse wind kan door pimpen en opknappen: omhaak je lampenkap in paars, blauw en groen, gebruik stoer weefwerk voor de zitting van een oude stoel of laat je inspireren door Esther van Roosmalen, die elk meubelstuk mooier maakt met krijtverf.

Maar het kan ook door nieuwe accessoires te kiezen, want die vind je in deze Home Deco editie ook meer dan genoeg. Van zachte kussens en krukjes tot praktische, stevige opbergmanden. Wie een plaatsje in de spotlight verdient is de ananas. Een echte trend in het interieur, als plant of als opvallend woonaccessoire. Maak ‘m van mozaïek voor op een dienblad in vrolijk geel en groen. De ananas lijkt de opvolger van de cactus, die zelf ook nog lang niet uit het huis weg te denken is. Niet voor niets maken we een plantenrek voor al je mini-cactussen of andere kleine plantjes.

Nog niet klaar met flora en fauna? Dan kun je voorlopig wel vooruit met geborduurde pastelkleurige bloemen, een gehaakte deken geïnspireerd op een pioenroos of een fleurig minituintje in een koffer. In Home Deco 3 combineren we opnieuw een aantal van de beste home deco artikelen uit HobbyHandig én Aan de Haak met veel gloednieuwe, hippe home-items van dit moment. Voel je thuis met deze fijne special vol zelfmaak-projecten!

Extra informatie

Onderwerp

Titel

Jaartal