Aanbieding!

Kadoosjes 2015: voor ieder moment van het jaar

 3,99

Kadoosjes 2015 staat vol kado-doosjes voor ieder moment van het jaar. Laat je verrassen door maar liefst 64 mooie cadeaudoosjes die altijd van pas komen. Met de kadoosjes kun je heerlijk aan de slag en het leuke van een doosje is natuurlijk dat je er iemand blij mee maakt. Zo geef je altijd een origineel cadeautje dat niet duur is, maar door de persoonlijke ‘touch’ altijd een leuke verrassing.

In de special komen thema’s als Valentijn, Pasen, Sinterklaas en Kerst natuurlijk aan bod en daarnaast zijn er ook speciale onderwerpen zoals cadeautjes voor de juf of meester, doosjes voor het behalen van het zwemdiploma of rijbewijs en speciale verpakkingen voor giftcards. Ook budgetdoosjes mogen niet ontbreken en de Mixed Media trend is ook vertegenwoordigd. Op speciaal verzoek is er ook gedacht aan de starters. Simpele doosjes, leuke tasjes, mooie vormen en verborgen laatjes. Laat je door dit nummer inspireren en ga aan de slag.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Kadoosjes 2015 staat vol kadoosjes voor ieder moment van het jaar.

Laat je verrassen door maar liefst 64 mooie cadeaudoosjes die altijd van pas komen. Met de kadoosjes kun je heerlijk aan de slag en het leuke van een doosje is natuurlijk dat je er iemand blij mee maakt. Zo geef je altijd een origineel cadeautje dat niet duur is, maar door de persoonlijke ‘touch’ altijd een leuke verrassing.

In de special komen thema’s als Valentijn, Pasen, Sinterklaas en Kerst natuurlijk aan bod en daarnaast zijn er ook speciale onderwerpen zoals cadeautjes voor de juf of meester, doosjes voor het behalen van het zwemdiploma of rijbewijs en speciale verpakkingen voor giftcards. Kortom: kadoosjes voor ieder moment. Ook budgetdoosjes mogen niet ontbreken en de Mixed Media trend is ook vertegenwoordigd. Op speciaal verzoek is er ook gedacht aan de starters. Simpele doosjes, leuke tasjes, mooie vormen en verborgen laatjes. Laat je door dit nummer inspireren en ga aan de slag.

Kijk voor meer informatie en patronen op de website.

Extra informatie

Gewicht 0.217 kg
Onderwerp

Jaartal

Titel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kadoosjes 2015: voor ieder moment van het jaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…