Aanbieding!

Kadoosjes pakket

 27,96  18,99

Kadoosjes 2015: voor ieder moment van het jaar

Kadoosjes 2015 staat vol kado-doosjes voor ieder moment van het jaar. Laat je verrassen door maar liefst 64 mooie cadeaudoosjes die altijd van pas komen. Met de kadoosjes kun je heerlijk aan de slag en het leuke van een doosje is natuurlijk dat je er iemand blij mee maakt. Zo geef je altijd een origineel cadeautje dat niet duur is, maar door de persoonlijke 'touch' altijd een leuke verrassing.

In de special komen thema's als Valentijn, Pasen, Sinterklaas en Kerst natuurlijk aan bod en daarnaast zijn er ook speciale onderwerpen zoals cadeautjes voor de juf of meester, doosjes voor het behalen van het zwemdiploma of rijbewijs en speciale verpakkingen voor giftcards. Ook budgetdoosjes mogen niet ontbreken en de Mixed Media trend is ook vertegenwoordigd. Op speciaal verzoek is er ook gedacht aan de starters. Simpele doosjes, leuke tasjes, mooie vormen en verborgen laatjes. Laat je door dit nummer inspireren en ga aan de slag.

Kadoosjes 2016: voor het hele jaar

Kadoosjes 2016 staat bomvol met cadeau-doosjes voor elke gelegenheid. Laat je inspireren door uiteenlopende doosjes in de thema’s van Beterschap wensen, Feestdagen, Vintage, Recycling, Textiel, Bijzondere vormen en meer. Heb je een cadeautje nodig voor iemands ‘babyshower’ of eerste dag naar school? Keuze genoeg! Of je je vriend(inn)en nu voor een speciale gelegenheid wilt verrassen, of gewoon omdat je heel blij met ze bent, er is tussen de meer dan dertig verschillende kadoosjes altijd iets geschikt te vinden.

De kadoosjes zien er heel indrukwekkend uit, zonder de bank te breken. En met uiteenlopende projecten van simpele vouwdoosjes tot ingewikkelde tasjes is er genoeg uitdaging voor iedereen te vinden. Wie ga jij verrassen met een leuk zelfgemaakt kadoosje?

Kadoosjes 2017 - De leukste doosjes en cadeauverpakkingen

Laat je inspireren door de mooie kadoosjes in deze uitgave. Dit magazine zit weer boordevol met heel veel bijzondere uitvoeringen, waarmee je het hele jaar iedereen kunt verrassen. Wat nieuw is in deze editie, dat is dat je maar liefst 8 GRATIS kadoosjes knipvellen krijgt. Deze vellen zijn dubbelzijdig bedrukt. Hiermee kun je direct aan de slag, maak je diverse projecten uit deze uitgave en hou je ook nog labels over voor het versieren van kadoosjes. In deze Kadoosjes vind je meer dan 25 kado doosjes! Uiteraard met bijbehorende patronen, die je ook kunt downloaden.

Let op: Kadoosjes 2017 is onderdeel van het Cards & Scrap abonnement. Heb jij geen abonnement op Cards & Scrap? Neem dan nu een abonnement! 

Cards & Scrap 34 - Kadoosjes 2018

Cards & Scrap 34 staat in het teken van Kadoosjes! Naast heel veel nieuwe kado-doosjes vind je in deze uitgave veel leuke tasjes en inpakinspiratie. We gaan aan de slag met een tas vol bloemen, een opbergdoos voor op het bureau en een knuffeldoosje vol chocolade. Ook ontbreekt een lief geboortecadeautje voor opa en oma niet. Naast een (gevuld!) donutdoosje en een verhuisdoosje geven we je inspiratie voor de feestdagen! Om je kadoosjes helemaal af te maken, laten we je diverse giftlabels zien. Je kunt direct aan de slag met 16 doevellen en in het hart van het blad vind je de patronen van (bijna) alle projecten.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Extra informatie

Titel

Kadoosjes 2015: voor ieder moment van het jaar

Gewicht 0.217 kg
Onderwerp

Jaartal

Titel

Kadoosjes 2016: voor het hele jaar

Gewicht 0.217 kg
Onderwerp

Titel

Jaartal

Kadoosjes 2017 - De leukste doosjes en cadeauverpakkingen

Jaartal

Onderwerp

Cards & Scrap 34 - Kadoosjes 2018

Jaartal

Onderwerp

Titel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kadoosjes pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *