Aanbieding!

Voordeelpakket: Aan de Haak 27 + 28

 9,99

Haak maar raak met deze twee uitgaven van Aan de Haak! Met nummer 27 ga je aan de slag met leuke home deco en tuinprojecten: van een rolkussen, poefje en strependekentje tot een handige mand, kleurrijke onderzetters én een strandstoel voor in de tuin! In nummer 28 vind je onder andere een luchtig boho vestje voor moeder, dochter én knuffelbeer, heerlijk voor de warme herfstdagen. Of maak Raffi de wasbeer, een vrolijke knuffel voor de kinderen. En wil je graag pronken met jouw haakwerk? Maak dan het koffertasje, daar steel je gegarandeerd de show mee!

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Haak maar raak met deze twee uitgaven van Aan de Haak! Met nummer 27 ga je aan de slag met leuke home deco en tuinprojecten: van een rolkussen, poefje en strependekentje tot een handige mand, kleurrijke onderzetters én een strandstoel voor in de tuin! Hou je van fruit? Dan zul je vast snel willen beginnen met de fruitige taart of citroenen.

In nummer 28 haak je onder andere een luchtig boho vestje voor moeder, dochter én knuffelbeer, heerlijk voor de warme herfstdagen! Of maak Raffi de wasbeer, een vrolijke knuffel voor de kinderen. En wil je graag pronken met jouw haakwerk? Maak dan het koffertasje, daar steel je gegarandeerd de show mee!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voordeelpakket: Aan de Haak 27 + 28” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…