Cursusdag Sint en pietje maken

 105,00

Cursusdag Sint en pietje.

Na betaling ontvang je een ticket dat recht geeft op een cursusdag Sint en pietje maken bij atelier Nieuw Vermaak.

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Cursusdag Sint en pietje maken

Heel erg leuk zijn ze, deze Sint met zijn pieten. Vorig jaar ontworpen en nu klaar voor de cursus. De cursus wordt gegeven op afspraak.

Tijdens de cursusdag maak je Sint met staf en één van zijn pieten, met roe en pakjeszak. De basisvorm van schapenwol is al gemaakt. Deze basisvorm ga je bekleden. Patroonbladen zijn aanwezig. Het komt goed van pas als je kunt naaldvilten en haken, maar het is geen must. Een beetje handigheid met naald en draad is wel nodig.

We beginnen met de cursusdag om 9.30 uur en eindigen om 16.00 uur. Koffie, thee en een heerlijke lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Dieetwensen graag even doorgeven.

Als je een naaimachine hebt en naaigerei mag je die spullen meenemen.

Ben je helemaal enthousiast en wil je de andere twee pieten ook nog maken? Een pakketje met materialen waarmee je de andere pieten kunt maken is verkrijgbaar tijdens de cursusdag.

N.b. De Sint en pieten zijn te kwetsbaar om ze als speelgoed te gebruiken. Het zijn echte alleen-maar-naar-kijken figuurtjes.

De cursusdagen worden gegeven in Hoogblokland (vlakbij Gorinchem), bij atelier Nieuw Vermaak. Prima te bereiken via de A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Na betaling van de cursus ontvang je via de mail een ticket met je naam en een nummer. Dit ticket geeft recht op een cursusdag Sint en pietje maken. Neem na ontvangst van het ticket contact op met Nieuw Vermaak om de cursus te plannen. Wil je liever niet een hele cursusdag? Dan is er nog een mogelijkheid om de cursus in de avonduren te volgen, er geldt dan wel een toeslag.

Kom heerlijk genieten van deze cursus en ervaar de magie van viltfiguurtjes maken. Of geef een cursus cadeau.

Er is beperkt plaats op deze cursusdagen, koop dus snel je ticket.

Naast het beheren van de webshop geef ik ook workshops en cursussen in mijn atelier Nieuw Vermaak in Hoogblokland.

 

Andere suggesties…