Workshop vogelschaal mozaieken

 35,00


Ships From: Nederland

Door : Nieuw Vermaak Artikelnummer: PRD_246451 Categorieën: , , , , , , , Tags: , , , ,

Workshop vogelschaal mozaïeken. Na betaling ontvang je een ticket wat recht geeft op een workshop vogelschaal mozaïeken.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

De basis van de vogelschaal is een terracottaschaal, waar je eerst de vorm van de vogel op tekent met behulp van een stuk carbonpapier. Je zoekt je mozaïekstukjes uit, mozaïekt eerst de vogel en daarna vul je de achtergrond in. Voor het oogje wordt een glaskraaltje gebruikt. Je plakt de stukjes zo dicht mogelijk tegen elkaar aan, zodat je later zo min mogelijk voeg ziet Als alle mozaïekstukjes geplakt zijn, moet het werkstuk 24 uur drogen. Daarna kan er gevoegd worden. Dat kun je thuis doen. Je krijgt hiervoor voegmiddel en instructies mee. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Deze workshop wordt gegeven in Hoogblokland (vlakbij Gorinchem), bij atelier Nieuw Vermaak. Prima te bereiken via de A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Koffie of thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Toilet is aanwezig.

Na betaling van de workshop ontvang je via de mail een ticket met je naam en een nummer. Dit ticket geeft recht op een workshop vogelschaal mozaïeken. Neem na ontvangst van het ticket contact op met Nieuw Vermaak om de workshop te plannen. Workshops worden bij voorkeur op zaterdag of maandag gegeven. Kun je echt niet op deze dagen? Dan is er nog een mogelijkheid om workshops in de avonduren te volgen.

Kom heerlijk genieten van een creatieve workshop en ervaar hoe leuk mozaïeken is. Of geef een workshop cadeau.

Moet je ver reizen voor de workshop? Nieuw Vermaak geeft nog andere leuke workshops (o.a. naaldvilten, wol spinnen, kaarsen maken, vogelschaal mozaïeken). Boek 2 verschillende workshops achter elkaar, dan is een heerlijke lunch bij de workshops inbegrepen.

De vogelschaal is ook als mozaïekpakket verkrijgbaar, in 4 verschillende uitvoeringen. Klik hier om het pakket met de pimpelmees te bekijken. Je vindt de overige pakketten (roodborstje, merel en mus) onder de tab diy-pakketten op de homepagina.

Naast het beheren van de webshop geef ik ook workshops en cursussen in mijn atelier Nieuw Vermaak in Hoogblokland.

 

Andere suggesties…