Workshop lieveheersbeestje mozaieken

 35,00


Ships From: Nederland

Door : Nieuw Vermaak Artikelnummer: PRD_246315 Categorieën: , , , , , , , Tags: , , , ,

Workshop lieveheersbeestje mozaïeken. Na betaling ontvang je via de mail een ticket dat je recht geeft op een workshop lieveheersbeestje mozaïeken.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Voor het lieveheersbeestje wordt een mal van beton gebruikt om de mozaïekstukjes met behulp van tegellijm op te plakken. De mal wordt al vooraf gemaakt, zodat je direct aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren scherven en glasnuggets voor de ogen en stippen van het lieveheersbeestje. Je plakt de stukjes zo dicht mogelijk tegen elkaar aan, zodat je later zo min mogelijk voeg ziet. Nadat alle scherven geplakt zijn moet het lieveheersbeestje drogen. Je kunt het lieveheersbeestje vervoeren op een dienblad of en stevig stuk karton. Neem dit van huis mee. Heb je dat niet? Dan kun je er één aanschaffen bij Nieuw Vermaak. Het lieveheersbeestje laten drogen in het atelier en later ophalen kan natuurlijk ook. Voegen van het lieveheersbeestje kun je thuis doen. Je krijgt hiervoor voegmiddel en instructies mee. Deze workshop neemt 2 uur in beslag en kost €35,-.

De workshop wordt gegeven in Hoogblokland (vlakbij Gorinchem), bij atelier Nieuw Vermaak. Prima te bereiken via de A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Koffie of thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. Toilet is aanwezig.

Na betaling van de workshop ontvang je via de mail een ticket met je naam en een nummer. Dit ticket geeft recht op een workshop lieveheersbeestje mozaïeken. Neem na ontvangst van het ticket contact op met Nieuw Vermaak om de workshop te plannen. Workshops worden bij voorkeur op zaterdag of maandag gegeven. Kun je echt niet op deze dagen? Dan is er nog een mogelijkheid om workshops in de avonduren te volgen.

Kom heerlijk genieten van een creatieve workshop en ervaar hoe leuk mozaïeken is. Of geef een workshop cadeau.

Moet je ver reizen voor de workshop? Nieuw Vermaak geeft nog andere leuke workshops (o.a. naaldvilten, wol spinnen, kaarsen maken, vogelschaal mozaïeken). Boek 2 verschillende workshops achter elkaar, dan is een heerlijke lunch bij de workshops inbegrepen.

Het lieveheersbeestje is ook als mozaïekpakket verkrijgbaar. Klik hier om het pakket te bekijken. Verder zijn er nog 4 verschillende mozaïekpakketten beschikbaar waarmee je een vogelschaal kunt mozaïeken. Deze pakketten vind je onder de tab diy-pakketten op de homepagina.

Naast het beheren van de webshop geef ik ook workshops en cursussen in mijn atelier Nieuw Vermaak in Hoogblokland.

 

Andere suggesties…