Craftpakket Barcelona – Maak je eigen schoenen

 29,95

Units Sold: 0

Heb je ook zin om weer een leuk creatief project te starten? Met het craftpakket Barcelona van Craftido kun je nu je eigen zomerschoenen maken. Het model Barcelona is een zomers sandaaltje. Kies je favoriete kleuren stoffen en patronen en aan de hand van een uitgebreide tutorial met tekst en fotos kun je aan de slag.

Benieuwd hoe dit moet en of het iets voor jou is? bekijk het filmpje – maak je eigen zomerschoenen.

Duur van het project? Gemiddeld heb je in een middag je eigen schoenen gemaakt!

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Inhoud van het Craftpakket Barcelona (sandaal):
De patronen voor het instapmodel Madrid
De espadrille-zolen in de juiste maat
De binnen- en buitenvoering
Garen
Contrefort (versteviging)
Uitgebreide tutorial met foto’s en tekst

Extra informatie

Gewicht 0.6 kg
Afmetingen 31 × 22 × 2.8 cm

Ik ben Vivian de Ronde en heb in 2018 Craftido opgestart. Mijn passie voor schoenen is groot en ik wist al heel snel dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Na het behalen van mijn HBO opleiding Industrieel Product Ontwerpen heb ik mij gespecialiseerd in het schoenenvak. Na een cursus in Londen en mijn opleiding aan de DHTA Industrial Footwear Design wilde ik deze passie inzetten en overbrengen aan alle vrouwen die deze voorliefde voor schoenen met mij delen en zo is Craftido geboren.

Wat is er leuker dan zelf je eigen schoenen maken? Dit klinkt lastig maar vanaf nu is dat gemakkelijker dan je denkt. Door in te zoomen op de basisstappen in het maakproces en deze op een eenvoudige en leuke manier over te brengen neem ik jullie stap voor stap mee in het proces en loop jij straks ook op je eigen zomerschoenen!

Ben jij zelf ook super creatief? Het leuke aan het craftido-concept is dat in de basismodellen er nog tal mogelijkheden zijn om jouw eigen touch aan de schoenen te geven.

Nieuwsgierig geworden naar het craftido-concept? Of wil je meer over mij en mijn ideeën weten? Ik beantwoord graag al je vragen! neem contact met mij op

 

Liefs,

Craftido