Out of Stock Aanbieding!

Creative Puzzeling 1 + 2 en Meer dan kleur 2 pakket

 15,97  9,98

Units Sold: 14


Ships From: Nederland

Door : Uitgeverij Scala Artikelnummer: PRD_160321 Categorieën: , , , , , , Tags: , , ,

Creative Puzzeling

Creative Puzzeling: een creatief puzzelboekje. Lekker puzzelen met een creatieve inslag: woordzoekers met creawoorden, sudoku's met een quilt als oplossing, kleuren en dot to dots. Ga aan de slag met handlettering, puzzels met haakpatronen en nog veel meer om je op vakantie of thuis op de bank te vermaken. Benieuwd wat voor puzzels er in het puzzelboekje staan? Bekijk de demo.

 

Creative Puzzeling 2

De zomer komt eraan en dat betekent dat we weer kunnen gaan puzzelen in de tuin of op de bank! Creative Puzzeling 2 staat vol met creatieve puzzels over jouw favoriete hobby. Ga aan de slag met woordzoekers met creawoorden, sudoku’s, japanse puzzels en dot to dots. Dit keer op dikker papier en met handletter oefeningen! Benieuwd wat voor puzzels er in het puzzelboekje staan? Bekijk de demo van deel 1!

 

Meer dan Kleur 2

Nog meer inkleurtechnieken in Meer dan Kleur 2

Net als in Meer dan Kleur nummer 1 is er gekozen voor kleurplaten in 4 verschillende thema´s. Deze keer koos de redactie voor de volgende thema´s: Japan, Urban city, Floral/Botanical en Creative lettering. Naast 20 mooie kleurplaten en de bijbehorende quotes, worden weer een aantal kleurtechnieken getoond met o.a. kleurpotloden en markers. Zo wordt kleuren niet alleen nog leuker, maar ook leerzaam en creatiever!

Uitverkocht

Insufficient stock

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Extra informatie

Creative Puzzeling

Creative Puzzeling 2

Meer dan Kleur 2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Creative Puzzeling 1 + 2 en Meer dan kleur 2 pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *