Workshop naaldvilten

 39,50

Workshop naaldvilten.

Na betaling ontvang je een ticket dat recht geeft op een workshop naaldvilten bij atelier Nieuw Vermaak.

Categories

Feestdagen

Sinterklaas

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Tijdens deze workshop vilt je met wol en een viltnaald een diertje of een eenvoudig figuurtje (3-d naaldvilten). Naaldvilten is niet moeilijk, iedereen kan het leren. Je begint met een basisvorm waar je steeds wol aan toevoegt. Door met de naald in de wol te prikken maak je deze steviger. Hoe meer je in de wol prikt, des te steviger wordt het. Door op bepaalde plekken meer wol toe te voegen, krijg je een bepaalde vorm. Rollen tussen je handen en kneden (boetseren) hoort ook bij naaldvilten. Maak kennis met deze leuke hobby en neem een leuk diertje of figuurtje mee naar huis.

Tijdens deze workshop kun je ook een afbeelding maken in een plat vlak (2-d naaldvilten). In het atelier zijn (meer) voorbeelden beschikbaar.

De workshop duurt ongeveer 2 uur.

De workshop wordt gegeven in Hoogblokland (vlakbij Gorinchem), bij atelier Nieuw Vermaak. Prima te bereiken via de A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Koffie of thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen.

Na betaling van de workshop ontvang je via de mail een ticket. Dit ticket geeft recht op een workshop naaldvilten. Neem na ontvangst van het ticket contact op met Nieuw Vermaak om de workshop te plannen. Workshops worden bij voorkeur op vrijdag of zaterdag gegeven. Kun je echt niet op deze dagen? Dan is er nog een mogelijkheid om de workshop in de avonduren te volgen.

Moet je ver reizen voor de workshop? Nieuw Vermaak geeft nog andere leuke workshops (o.a. wol spinnen, kaarsen maken, vogelschaal/lieveheersbeestje mozaïeken). Boek 2 verschillende workshops achter elkaar, dan is een heerlijke lunch bij de workshops inbegrepen.

Een ticket besteld maar niet ontvangen? Controleer even je spambox.

Naast het beheren van de webshop geef ik ook workshops en cursussen in mijn atelier Nieuw Vermaak in Hoogblokland.

 

Andere suggesties…