Punch Needle Naamvaandel Zelfmaakpakket

 66,50

Dit complete punch needle maakpakket geeft een frisse update aan het traditionele geborduurde baby naam cadeau. Punch needle is een makkelijke, leuke borduurtechniek waarmee je snel prachtige effecten maakt. En wat een meesterwerk is deze vaandel!

Met zijn royale afmetingen, gepersonaliseerde 3D naam en unieke heldere ontwerp is deze banier een fantastisch cadeau bij de geboorte van een baby of de verjaardag van een jong kindje.

Dit pakket bevat een uitvoerig geteste geillustreerde handleiding waarmee je deze mooie vaandel makkelijk maakt, zelfs als je een beginner bent en nog nooit hebt gepunched. Het pakket is super compleet. Je kan meteen beginnen met punchen!

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Dit complete punch needle maakpakket geeft een frisse update aan het traditionele geborduurde baby naam cadeau. Punch needle is een makkelijke, leuke borduurtechniek waarmee je snel prachtige effecten maakt. En wat een meesterwerk is deze vaandel! Met zijn royale afmetingen, gepersonaliseerde 3D naam en unieke heldere ontwerp is deze banier een fantastisch cadeau bij de geboorte van een baby of de verjaardag van een jong kindje. Dit pakket bevat een uitvoerig geteste geillustreerde handleiding waarmee je deze mooie vaandel makkelijk maakt, zelfs als je een beginner bent en nog nooit hebt gepunched. Van premium houten punch naald tot canvas achterkant: het pakket is super compleet. Je kan meteen beginnen met punchen! Beschikbaar in twee kleurstellingen.

  • Moeilijkheid: ambitieuze beginner
  • Vaardigheden: punch needlen (bevat volledige instructies voor beginners), simpel naaien met de hand
  • Tijd: ongeveer 10-20 uur
  • Inhoud: Premium houten verstelbare punch naald met 3 naald diktes, houten frame, ecologisch geverfde witte jute punch needle stof, 100% katoen canvas stof, 100% katoenen punch needle garen, textiellijm, houten stokje, koord, vilten balletjes, naalden, spelden, 100% katoenen naaigaren, punaises, markeerstift, punch needle inrijger, geillustreerde handleiding, papieren patroon
  • Afmeting: 29 cm x 44 cm x 1 cm exclusief koord om op te hangen

—– Dit punch needle pakket bevat alles om een moderne versie van het traditionele geborduurde naam schilderij te maken voor bij de geboorte van een kindje. Het maakpakket is geschikt voor beginners, omdat het de punch needle techniek van begin tot eind uitlegt.

De banier is gemaakt van hoge kwaliteit eco-geverfde jute uit Spanje. De achterkant is gevoerd met 100% katoenen witte canvas. Het pakket bevat 100% katoenen punch garen in alle benodigde kleuren. Alle materialen zijn aanwezig, van kwaliteitsstoffen tot punaises. Als je deze kit cadeau doet weet je zeker dat de ontvanger dezelfde dag nog kan beginnen. De maker heeft als gereedschap enkel nog een schaar en een hamertje nodig nodig.

Voor dit pakket kozen we voor een premium houten punch naald met verstelbare lengte en drie verschillende naald diktes, zodat je de naald opnieuw kan gebruiken voor andere projecten. Het pakket bevat zelfs een mini borduurring zodat je de punch needle techniek eerst even kan oefenen!

Dit punch needle project is groot: met zijn 44 cm lengte is de vaandel royaal te noemen. Daarom ga je te werk op een houten frame – het pakket bevat materialen en duidelijke instructies om dit frame goed op te spannen.

De handleiding is uitvoerig getest en gemakkelijk te volgen, met duidelijke tekeningen en tips. Natuurlijk is Mamahoela beschikbaar voor al je vragen, mocht je toch vastlopen. We willen dat je trots bent op het resultaat, of je net begint of al jaren knutselt!

Het kenmerkende ontwerp van deze frisse banier is speciaal voor Mamahoela getekend door Sue Doeksen. De heldere kleuren en simpele vormen zullen prachtig staan in elke moderne babykamer of kinderkamer. En je baby zal geboeid kunnen kijken naar de simpele figuurtjes!

Als je het punch needlen graag zou proberen, maar misschien liever in kleiner formaat, kijk dan ook eens naar ons muziek knuffel maakpakket. De knuffel is kleiner maar net zo leuk om te maken!

Zoals in alle Mamahoela kits hebben we enkel de beste duurzame materialen gebruikt. Alle garens zijn 100% katoen. Jute is een 100% natuurproduct uit Spanje, en is gebleekt met alleen ecologisch verantwoorde verfstoffen. Jute is een zeer duurzaam textiel dat geen pesticiden nodig heeft tijdens de groei. De stof voor de achterkant is 100% katoenen canvas. Textiellijm is vrij van oplosmiddelen.

Alle onderdelen worden veilig verpakt met alleen papieren materialen. Belangrijk: dit zelfmaak pakket is bedoeld voor volwassen. Het is geen speelgoed: het bevat scherpe onderdelen zoals naalden en spelden.

Voorzichtig schoonmaken met een vochtige doek.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Punch Needle Naamvaandel Zelfmaakpakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mamahoela ben ik, Eva, maar eigenlijk zijn we een familiebedrijf. We zijn een fris maak-het-zelf  merk voor kinderen en baby’s.

Mamahoela pakketten maken het makkelijk om zelf originele, duurzame kraamcadeaus te maken. Ons doel is om het plezier van zelf maken voor kinderen en baby’s naar alle ouders en grootouders te brengen, of je nu beginner bent of al jaren zelf maakt, met originele ontwerpen en materialen waar je trots op kan zijn.

We vinden het heel belangrijk dat elk Mamahoela project gemaakt met onze zelfmaakpakketten een succes wordt. We willen dat je van het maakproces geniet en trots bent op het resultaat. Daarom testen we onze handleidingen en patronen uitgebreid. We bieden ook hulp tijdens het maakproces. Kom je ergens niet uit, hoe simpel of ingewikkeld ook, vraag het ons – we helpen je graag!

Privacy Policy

https://mamahoela.com/privacybeleid/?lang=nl

Terms and Conditions

https://mamahoela.com/algemene-voorwaarden/?lang=nl