Quilt & Zo 44 – Lentekriebels

 6,99

Van deze uitgave krijg je echt zin in het voorjaar! Natuurlijk zorgen we dit voorjaar voor een prachtig aangeklede paastafel. Of je dat doet met een mooie loper, placemat, onderzetters of wandkleed dat is helemaal aan jezelf, want er is keuze genoeg in welke stijl of kleurencombinatie je dit ook wilt doen. Naast het voorjaar vind je hier de maanden maart & april uit de Quiltkalender, namelijk een handige omslag voor een multomap en de kruisjes/bloemenquilt. Elly Prins vertelt met veel passie over haar werk en de liefde waarmee ze voor veel quilt(st)ers hun mooi gemaakte quilts mag doorquilten met de longarm-machine. Naast dit inspirerende verhaal krijgen we ook een kijkje op de magische quilts van Jen Kingwell.


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: QUI201744 Categories: ,

Beschrijving

Als je door deze uitgave kijkt, dan krijg je echt zin in het voorjaar. De redactie heeft de lentekriebels in ieder geval al aardig te pakken. Natuurlijk zorgen we dit voorjaar voor een prachtig aangeklede paastafel. Of je dat doet met een mooie loper, placemat, onderzetters of wandkleed dat is helemaal aan jezelf, want er is keuze genoeg in welke stijl of kleurencombinatie je dit ook wilt doen. Van paashazen en kippen tot de mooiste voorjaarsbloemen.

Naast het voorjaar vind je hier de maanden maart & april uit de Quiltkalender, namelijk een handige omslag voor een multomap en de kruisjes/bloemenquilt. Heb je de Quiltkalender 2017 gemist dan kun je deze natuurlijk nog bestellen via Hobbyou.nl/quiltkalender. In iedere uitgave dit jaar worden twee projecten uit de quiltkalender beschreven, zodat je hier weer volop mee aan de slag kunt.

Elly Prins vertelt met veel passie over haar werk en de liefde waarmee ze voor veel quilt(st)ers hun mooi gemaakte quilts mag doorquilten met de longarm-machine. Naast dit inspirerende verhaal krijgen we ook een kijkje op de magische quilts van Jen Kingwell. Deze nodigen je als het ware uit om in haar werk te ‘kruipen’ door de veelheid aan details in haar werk.

Wil je meer weten rondom technieken, dan vind je in deze uitgave een duidelijke uitleg rondom appliqueren met Apliquick. Deze techniek kun je in de praktijk regelmatig toepassen, dus dat is zeker handig!

Op pagina 70 vind je een vrolijk babykleed en deze is met compleet zelfmaakpakket te koop via onze eigen webshop hobbyou.nl/quiltpakketten. Verder wil de redactie een oproep doen aan alle lezeressen van Quilt & Zo, zie pagina 16. Heb jij de Cupcakequilt gemaakt uit Quilt & Zo in 2016, stuur dan een foto in en wie weet krijgt jouw quilt een mooi plekje op de expositie op de Patchwork & Quiltdagen in Rijswijk.
Heel veel doe- en leesplezier!

Extra informatie

Jaartal

Titel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quilt & Zo 44 – Lentekriebels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  2,47