Aanbieding!

Mystery Blanket 2018 – breien óf haken

 159,00  139,00

De Mystery Blanket is een deken die je gaat haken of breien maar waarvan je van te voren nog niet weet hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Kies je kleurenpakket en laat je verrassen!

Beschrijving

Het thema van de Mystery Blanket is dit jaar Around The World. Je krijgt in september een prachtige Mysterybox thuis gestuurd met 40 bollen wol en wat mooie extra’s en vanaf 1 oktober starten we gezamenlijk met duizenden haaksters en breisters aan de deken. Elke 1e van de maand geven we een deel van het patroon vrij en na 6 maanden heb jij een prachtige deken voor jezelf gemaakt. Het enige wat je van te voren weet is dus het thema en je kunt kiezen uit drie kleurenpakketten. De rest… is nog een mysterie!

De deken bestaat uit 6 blokken en elk blok heeft een uitlegvideo. Zo is het voor zowel beginner als ervaren handwerker een ontzettend leuk winterproject. Dit jaar is onze 5e editie en er deden in totaal al bijna 10.000 deelnemers mee afgelopen jaren!

Breiclub.nl, een team van gepassioneerde (lees: verslaafde) breisters en haaksters, vinden haken en breien het leukste wat er is.
Het is onze passie om constant op zoek te gaan naar nieuwe manieren om breien en haken nóg leuker te maken voor iedereen die (wel eens) breit of haakt.

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  2,47