Aanbieding!

Mandala’S Op Zijde

 14,99  9,99

3 op voorraad

Schilderen op zwarte, witte en gekleurde zijde


Ships From: Nederland

Door Boeken & Pennen
Category:

Beschrijving

Samenvatting
Zijde schilderen is een oude techniek die oorspronkelijk afkomstig is uit China en Azië, en die begin vorige eeuw ook in Europa in zwang kwam. Sinds de tachtiger jaren is de kunst van het schilderen op zijde in Europa sterk toegenomen.
Zijde is een briljant en dankbaar materiaal om je dromen en visioenen op uit te beelden. Het schilderen van mandala’s op witte, zwarte en gekleurde zijde is een beleving op zichzelf. De maagdelijkheid van witte zijde – zo fijn en zuiver – nodigt je uit om het beste in jezelf te laten zien en moedigt je aan je eerste penseelstreken aan de zijde toe te vertrouwen. Gekleurde zijde schept – naast de briljantie van het materiaal – de mogelijkheid om kleur op kleur en vorm op vorm te stapelen binnen de cirkelvorm van de mandala. Daarentegen vraagt zwarte zijde om heldere afbeeldingen en kleurschakeringen. Zo dragen afgebeelde motieven bij tot de diepte en de bijzondere glans die uitgaat van de zwarte zijde.
Op eenvoudige wijze worden in dit boek technieken en werkwijzen aangereikt zodat je er direct mee aan de slag kunt. Het enige wat je nodig hebt is een paar lapjes zijde, enkele kleuren zijdeverf en aquarelpenselen. Een boek voor beginners en gevorderden.

Boeken & Pennen, dé specialist in (moderne) kalligrafie, Zentagle & handlettering benodigheden. Producent van Design & beschrijfbare Tekenmappen.

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  3,95