Aanbieding!

Maak ‘t met Tafelzeil

 3,99

In Maak ’t met Tafelzeil staan kleurrijke, veelzijdige en watervaste ideeën. Denk je bij het woord ‘tafelzeil’ nog steeds aan het tafelkleed op de tuintafel van je oma of aan het zeil op moeders keukentafel? Het blad laat een heel andere kant van dit steeds populairdere materiaal zien. Alles wat je met gewone stof kunt naaien, kan ook met tafel zeil.

In het blad staat een variatie aan creatieve projecten die gemaakt kunnen worden met tafelzeil, maar ook met stof. Zo worden er fleurige schoudertassen, portemonneetjes en wandhouders, mooie trendy accessoires, opberghulpjes voor groot en klein, waterafstotende zomerkussens voor op het balkon, gemaakt aan de hand van stap-voor-stapbeschrijvingen.

96 op voorraad

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Maak ontzettend leuke creaties met tafelzeil!

Denk je bij het woord ‘tafelzeil’ nog steeds aan het tafelkleed op de tuintafel van je oma of aan het zeil op moeders keukentafel? Het blad laat een heel andere kant van dit steeds populairdere materiaal zien. Alles wat je met gewone stof kunt naaien, kan ook met tafelzeil!

In het blad staat een variatie aan creatieve projecten die gemaakt kunnen worden met tafelzeil, maar ook met stof. Zo worden er fleurige schoudertassen, portemonneetjes en wandhouders, mooie trendy accessoires, opberghulpjes voor groot en klein, waterafstotende zomerkussens voor op het balkon en handige waterdichte zwemtassen, gemaakt aan de hand van stap-voor-stapbeschrijvingen. Ook staan er nog veel meer projecten in het blad waarmee je creatief met tafelzeil kunt zijn. Kijk voor meer creatieve projecten op de website van HobbyHandig.

Extra informatie

Gewicht 0.237 kg
Jaartal

Onderwerp