Aanbieding!

Handboek handwerktechnieken

 29,99  25,99

Breien – Borduren – Tapisserie – Quilten – Haken – Appliqueren – Patchwork


Ships From: Nederland

Door Boeken & Pennen
Categories: ,

Beschrijving

Breien – Borduren – Tapisserie – Quilten – Haken – Appliqueren – Patchwork
Handboek handwerktechnieken biedt een zeer uitvoerig overzicht van alle handwerktechnieken. Het prachtig uitgevoerde dikke gebonden boek is opgedeeld in de zeven belangrijkste handwerktechnieken: breien, haken, borduren, tapisserie, patchwork, appliqueren en quilten, en tot slot technieken voor de afwerking. Alle hoofdstukken bevatten een overzicht van de belangrijkste materialen en benodigdheden, de basisvaardigheden om de techniek onder de knie te krijgen, plus technieken en steken voor de meer ervaren beoefenaar.

Elke techniek, van de eenvoudigste tot de wat ingewikkelder, is net als de voorganger van dit boek, Handboek naaitechnieken geïllustreerd met stap-voor-stapfoto’s en -illustraties, waar je keer op keer op terug kunt grijpen. Na het grote succes van de opnieuw uitgebrachte herziene editie van Handboek naaitechnieken denken wij met de opvolger, die nog meer technieken geeft, een waardevol naslagwerk te kunnen bieden voor iedereen die zich verder wil bekwamen in een bestaande techniek, of die een nieuw soort handwerk wil leren

Auteur: Maggi McCormick Gordon Sally Harding
Co-auteur: Ellie Vance
Uitgever: Becht Nederlandstalig 400 pagina’s

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handboek handwerktechnieken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boeken & Pennen, dé specialist in (moderne) kalligrafie, Zentagle & handlettering benodigheden. Producent van Design & beschrijfbare Tekenmappen.

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  0,00
Outside Nederland  4,12