Aan de Haak 7 – Voorjaar in de bol

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

 5,99

Voorjaar in de bol

Aan de Haak 7 staat vol leuke projecten, zoals een prachtig ledikantdeken, een gehaakte lampenkap en een krukhoes. Of wat dacht je van een vrolijk mochila buideltasje en een zomers gehaakt hesje? Ook aan de kids is gedacht. Zo staan er in deze uitgave de leukste ideeën, zoals schattige vingerpopjes en potloodtraktaties.


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: ADH201707 Categories: , ,

Beschrijving

Voorjaar in de bol

Op haakgebied willen we uiteraard vroeg genoeg inspringen op de naderende warme dagen en daarom starten we in deze uitgave met deel 1 van een nieuwe haakreeks. We gaan aan de slag met het maken van een kleurrijk picknickkleed/tas met de Tunische haaktechniek.

Aan de Haak 7 staat verder vol leuke projecten, zoals een prachtig ledikantdeken, een gehaakte lampenkap en een krukhoes. Of wat dacht je van een vrolijk mochila buideltasje en een zomers gehaakt hesje? Ook aan de kids is gedacht. Zo staan er in deze uitgave de leukste ideeën, zoals schattige vingerpopjes en potloodtraktaties.

Veel haakplezier!

Extra informatie

Jaartal

Titel

1 beoordeling voor Aan de Haak 7 – Voorjaar in de bol

 1. Waardering 5 uit 5

  Alexa

  Voor de Chefblog (http://chefwol.blogspot.nl/2017/02/review-aan-de-haak-nummer-7.html), werd ik gevraagd een review te schrijven over het meest recente nummer van Aan de Haak. Een relatief nieuw Haak Magazine op de Nederlandse markt. Aan de Haak verschijnt namelijk vier keer per jaar en is daarom nu nog geen twee jaar oud.

  Het magazine heeft 82 pagina’s met een vrolijke en duidelijke indeling. De legenda en symbolen staan voorin het magazine uitgelegd en het magazine heeft daarnaast een duidelijke inhoudsopgave. Ook de opmaak van de voorkant is fijn. Vier ontwerpen sieren de voorkant en door deze indeling en het kleurgebruik is het niet te overweldigend, zoals andere magazines soms kunnen zijn. Drieëntwintig patronen kunnen in dit nummer worden teruggevonden, waarvoor je soms gewoon je voorraad restjes mag aanspreken. Pluspuntje: de geschatte tijd benodigd om een patroon te maken staat ook aangegeven. Handig toch?

  Het magazine is heel divers doordat er patronen instaan rondom verschillende thema’s: Home deco, amigurumi/ gifts en kleding. Daarnaast wordt het blad gesierd door patronen van verschillende Nederlandse ontwerpers, onder andere DenDennis en Claire Boeter van ByClaire. Ook leuk is dat je je kunt abonneren op het tijdschrift en dat het tijdschrift ook beschikbaar is voor de Ipad.

  Naast patronen wordt ook aandacht besteed aan lopende projecten, zoals de Scheepjes CAL van 2017, nieuwe boeken en garen die op de markt komen, zijn er filmpjes beschikbaar om bepaalde technieken te leren en worden designers uitgelicht.

  Ik vind het heerlijk om dit magazine door te bladeren om zelf weer inspiratie op te doen. Patronen waar ik gek op ben? De Mochilla tas en het Ledikant Dekentje beide ontworpen door Hera van Wijk en de vrolijke dikke dame (abstract, maar toch lollig) door Yvonne Krabbendam.

  Fijn is dat de patronen ook makkelijk te volgen zijn door beginnende haaksters, maar dat de meer ervaren haakster zich zeker niet hoeft te vervelen.

  Al met al, een fijne leuke aanwinst voor de haaktijdschriften op de markt, waarvan ik zeker hoop dat het uitgroeit tot één van de grootste 🙂

  Alexa (Amilishly Designs)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  2,47