Aanbieding!

Home Deco 2 special – Geef je huis een creatieve make-over

 6,99  4,99

15 op voorraad

Geef je huis een creatieve make-over met Home Deco 2

Na de eerste uitgave van Home Deco is er nu ook een tweede uitgave! Do it yourself met eigen ontworpen kussens, opgepimpte decoratie en zelfs handgemaakte meubels. Je kunt het huis er weer helemaal opnieuw decoreren met door jouw gemaakt items. Meubels shoppen, tijdschriften doorbladeren en inspiratie opdoen: het is een heerlijke bezigheid die ook steeds populairder wordt.. Hoe je dat allemaal doet? Dat lees je in deze HobbyHandig special Home Deco 2!


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: HHA2016SP02 Categories: , , , , , Tag:

Beschrijving

Geef je huis een creatieve make-over met Home Deco 2

Na de eerste uitgave van Home Deco is er nu ook een tweede uitgave! Do it yourself met eigen ontworpen kussens, opgepimpte decoratie en zelfs handgemaakte meubels. Je kunt het huis er weer helemaal opnieuw decoreren met door jouw gemaakt items. Hoe je dat allemaal doet? Dat lees je in deze HobbyHandig special Home Deco 2!

In Home Deco 2 staan weer compleet nieuwe projecten, welke speciaal voor deze uitgave zijn gemaakt. Daarnaast worden deze items aangevuld met de leukste artikelen uit alle HobbyHandig-uitgaven van de afgelopen jaren. Pimp kastjes en textiel, haak kleden en kussens, knutsel sfeer aan de muur, geef je bank een borduur-oppepper of ga voor het grove werk met een steigerhouten salontafel. Jouw huis krijgt dit najaar een creatieve make-over met Home Deco 2!

Kijk voor meer inspiratie op de website van HobbyHandig.

Extra informatie

Gewicht 0.262 kg
Titel

Onderwerp

Creatief

Jaartal

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Home Deco 2 special – Geef je huis een creatieve make-over”

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  4,12
Uitgeverij Scala
  • Aanbieding! home deco

    Home Deco special – Do It Yourself

    Waardering 5.00 uit 5
     6,99  4,99