My Creative Journal

 15,99

Uitverkocht

Met My Creative Journal heb je in een handomdraai overzichtelijk wat je de komende week op de planning hebt staan. Tover het lege boekje met uniek en extra dik dotted papier (120 grams) om tot je eigen agenda, planner, to-do-lijst, kalender, dagboek en nog veel meer. Met het meegeleverde stencil ga je helemaal los om jouw journal te pimpen tot een handmade masterpiece. Doodle er op los, track je moods en schep orde in de dagelijkse chaos met My Creative Journal!

Specs
In My Creative Journal vind je 200 pagina’s 120 grams dotted papier: een extra dikke afwerking zodat jouw creaties niet doordrukken. De journal heeft een hippe softcover, 1 elastieken bandje, 2 leeslinten, een penhouder, bullet journal stencil en is in A5 formaat.

Beschrijving

Met My Creative Journal heb je in een handomdraai overzichtelijk wat je de komende week op de planning hebt staan. Tover het lege boekje met uniek en extra dik dotted papier (120 grams) om tot je eigen agenda, planner, to-do-lijst, kalender, dagboek en nog veel meer. Met het meegeleverde stencil ga je helemaal los om jouw journal te pimpen tot een handmade masterpiece. Doodle er op los, track je moods en schep orde in de dagelijkse chaos met My Creative Journal!

Specs
In My Creative Journal vind je 200 pagina’s 120 grams dotted papier: een extra dikke afwerking zodat jouw creaties niet doordrukken. De journal heeft een hippe softcover, 1 elastieken bandje, 2 leeslinten, een penhouder, bullet journal stencil en is in A5 formaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “My Creative Journal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  2,47