Aanbieding!

Meer dan Kleur 1 en 2 pakket

 12,00  7,50

Meer dan Kleur 1

Meer dan Kleur 2

Meer dan Kleur is een special van HobbyHandig. Meer dan Kleur is hét magazine over kleuren voor volwassenen en méér. Er ligt nu één editie in de winkel en de volgende is ook al onderweg! Ze zijn razend populair onder de kleurliefhebbers. Deze specials zitten niet alleen vol met mooie kleurplaten, maar ook met tientallen tips en tricks.


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
Categories: , ,

Beschrijving

Meer dan Kleur is een special van HobbyHandig.

Meer dan Kleur is hét magazine over kleuren voor volwassenen en méér. Er ligt nu één editie in de winkel en de volgende is ook al onderweg! Ze zijn razend populair onder de kleurliefhebbers. Deze specials zitten niet alleen vol met mooie kleurplaten, maar ook met tientallen tips en tricks.

Meer dan Kleur – In deze Meer dan Kleur special vind je onder andere drieëntwintig kleurplaten om gelijk mee aan de slag te gaan. De kleurplaten hebben vier thema’s: Boho Chic, Geometrics patters, Illustratief en Tribal. In dit prachtige blad lees je ook meer over inkleurtechnieken, kleurtips en materialen.

Meer dan Kleur 2 – In de nieuwe Meer dan Kleur gaan we door met de doe-artikelen en de stap-voor-stap foto’s. We leren jullie nog meer kneepjes van het vak! Er zitten ook weer 20 trendy kleurplaten in, met 20 inspirerende quotes. Let op: deze special wordt begin maart geleverd.

Kijk voor meer specials van HobbyHandig op de website.

Extra informatie

Jaartal

Onderwerp

Creatief

Titel

Meer dan Kleur 1

Jaartal

Onderwerp

Creatief

Meer dan Kleur 2

Jaartal

Onderwerp

Creatief

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meer dan Kleur 1 en 2 pakket”

Shipping Details

Shipping from : Nederland

No shipping rates are available for this product.
Uitgeverij Scala
  • Bruynzeel Expression Blik 24 aquarelpotloden

    Bruynzeel Expression Blik 24 aquarelpotloden

     14,99