Aanbieding!

Kadoosjes 2014: voor alle gelegenheden

 8,99  4,99

18 op voorraad

De creaties in Kadoosjes 2014 nemen je door heel het jaar heen mee op een creatieve reis vol kado-doosjes voor alle gelegenheden. Maak doosjes voor de verschillende seizoenen met thema’s als Valentijn, vakantie, Koningsdag, Pasen, Moeder- en Vaderdag, Dierendag, Sint Maarten, Sinterklaas, Advent en Kerst. Tevens is dit ook een tocht door de verschillende momenten waarop je cadeautjes geeft, zoals een verjaardag, jubileum, geboorte traktaties, beterschap of een huwelijk.

 


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: KADO2014SP01 Categories: , , , Tag:

Beschrijving

De creaties in Kadoosjes 2014 nemen je door heel het jaar heen mee op een creatieve reis vol kadoosjes voor alle gelegenheden.

Maak doosjes voor de verschillende seizoenen met thema’s als Valentijn, vakantie, Koningsdag, Pasen, Moeder- en Vaderdag, Dierendag, Sint Maarten, Sinterklaas, Advent en Kerst. Tevens is dit ook een tocht door de verschillende momenten waarop je cadeautjes geeft, zoals een verjaardag, jubileum, geboorte traktaties, beterschap of een huwelijk. Oftewel: kadoosjes voor alle gelegenheden!

Deze Kadoosjes special is een ware bron aan inspiratie voor al jouw cadeau-ideetjes. En een echt bewaarexemplaar, ieder patroon kan namelijk weer een totaal nieuwe uitstraling krijgen door het gebruik van ander dessinpapier. Gebruik neutrale, kleine stip- of streepdessins of ga juist voor specifiekere papierdessins die aansluiten bij een bepaald thema. En doosjes kunnen ook heel mooi zijn als je ze gewoon uit effen cardstock maakt! Verras jezelf en anderen met alle mooie kadoosjes.

Kijk voor meer informatie op de website. Hier kun je ook patronen downloaden.

Extra informatie

Gewicht 0.217 kg
Jaartal

Onderwerp

Creatief

Titel

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  2,47