15 stuks Mijn Bullet Journal Stencils + gratis 1 Letter Sjabloon

 13,50

15 stuks Mijn Bullet Journal Stencils + gratis 1 Letter Stencil


Ships From: Nederland

Door Boeken & Pennen
Categories: , ,

Beschrijving

Het bijhouden van een bullet journal is dé hype van dit moment. Tienduizenden – zo niet miljoenen – mensen zijn hun eigen bullet journal gestart en ordenen hun leven in lijstjes, maandlogs, weeklogs, challenges, modules, planners en trackers.

De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommigen stoppen ontzettend veel tijd in het versieren van hun bullet journal met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen, bloemendecoraties en tekeningen … dat kan, maar dat hoeft niet. Wil jij je bullet journal toch wat meer schwung geven maar ben je niet zo creatief? Of heb je een prachtig journal gemaakt, maar zou je wat minder tijd kwijt willen zijn aan het opzetten van je lay-outs? Dan hebben wij nu de oplossing voor jou – met onze Bullet Journal Stencils heb je de meestvoorkomende vormen en leukste decoraties altijd bij de hand en kun je ze eenvoudig overtrekken in je bujo.

+ Gratis 1 Schriftsjabloon voor het snel en eenvoudig vervaardigen van teksten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “15 stuks Mijn Bullet Journal Stencils + gratis 1 Letter Sjabloon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boeken & Pennen, dé specialist in (moderne) kalligrafie, Zentagle & handlettering benodigheden. Producent van Design & beschrijfbare Tekenmappen.

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  3,99