Letteren & Tekenen met Ecoline

 14,99

Mijn allernieuwste boek ‘Letteren & Tekenen met Ecoline’! In dit boek hoop ik van alles uit te leggen over het mijn favoriete materiaal: ecoline! Brushlettering, botanisch tekenen, het maken van kleurverloopjes en uiteraard het maken van galaxy’s: het komt er allemaal in voor!

Uiteraard kan ik het boek signeren en je naam erin zetten!

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Mijn allernieuwste boek ‘Letteren & Tekenen met Ecoline’ ! In dit boek hoop ik van alles uit te leggen over het mijn favoriete materiaal: ecoline! Brushlettering, botanisch tekenen, het maken van kleurverloopjes en uiteraard het maken van galaxy’s: het komt er allemaal in voor!

Uiteraard kan ik het boek signeren en je naam erin zetten!

 

Hi, ik ben Martine. Aangenaam. Chef Studio Suikerzoet. En bedenker van leuke dingen. Ik ben dol op handletteren en het maken van illustraties. Bovendien geef ik met veel enthousiasme workshops in het handletteren, zowel hier in de Studio als op locatie. Ook maak ik divers werk in opdracht. Wat opdrachtgevers/ partners/partijen met wie ik vol trots samenwerk:  Libelle Zomerweek, Share A Perfect Day-festival, het Seinfestijn, Papicolor, Craftemotions en Bruynzeel Sakura.