Handlettering Vakantiepakket

 19,95

Met het handlettering vakantiepakket van Papicolor en Studio Suikerzoet kun je ook tijdens je vakantie makkelijk blijven handletteren. Zo kom je die zomermaanden wel door!

Het vakantiepakket van Papicolor en Studio Suikerzoet is speciaal gemaakt voor iedereen die ook in de zomer gewoon wil blijven handletteren. In het pakket zit een A6 oefenblok met stevig papier in leuke pasteltinten, een bucketlist om je mooiste vakantie wensen op bij te houden, 10 losse vellen in wit en pasteltinten om je handletter skills te oefenen, 4 meter touw voor je slinger, drie velletjes witte outline stickers, 1 pigma micron 05 pen, een setje van 3 gelpennen in wit, zilver en goud én een folder met handletter skills. Dat is een pakket om de hele zomer zoet mee te zijn!


Ships From: Nederland

Door Studio Suikerzoet
Category: Tags: , , , ,

Beschrijving

Met het handlettering vakantiepakket van Papicolor en Studio Suikerzoet kun je ook tijdens je vakantie makkelijk blijven handletteren. Zo kom je die zomermaanden wel door! 

Het vakantiepakket van Papicolor en Studio Suikerzoet is speciaal gemaakt voor iedereen die ook in de zomer gewoon wil blijven handletteren. Het pakket bevat de volgende benodigdheden:

  • A6 papierblok met pastelkleurtjes
  • Losse papiervellen in diverse kleuren
  • Een Vakantie bucketlist waarop je je vakantiedromen & doelen op bij kunt houden
  • 3 vellen met stickers, waaronder een vel ontworpen door Loes van Oosten. De stickers zijn niet op papier geweldig, maar ook bv op glazen, potjes en …. tadaa op je zomernagels ;o)
  • Touw om je bucketlist of slingers mee op te hangen
  • Een leaflet met voorbeelden, uitleg & inspiratie
  • 3 Sakura glitter!! gellpennen
  • 1 Sakura Pigma Micron 05
  • Plus een code voor de gratis downloads: 1x spetterachtergrond en 1x uitknipvel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handlettering Vakantiepakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Martine. Aangenaam. Chef Studio Suikerzoet. En bedenker van leuke dingen. Ik ben dol op handletteren en het maken van illustraties. Bovendien geef ik met veel enthousiasme workshops in het handletteren, zowel hier in de Studio als op locatie. Ook maak ik divers werk in opdracht. Wat opdrachtgevers/ partners/partijen met wie ik vol trots samenwerk:  Libelle Zomerweek, Share A Perfect Day-festival, het Seinfestijn, Papicolor, Craftemotions en Bruynzeel Sakura.

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  7,44