Pre-order: Cards & Scrap 37 – Creative Journaling 4

 7,99

Units Sold: 138

Na het succes van Creative Journaling 1, 2 en 3, komt er ook een nummer 4! Plannen, lekker van je afschrijven, doodlen en mindfulness in één, dat is Creative Journaling. Deze zomereditie staat geheel in het teken van vakantie: zorg dat je op een unieke manier je avonturen blijft herinneren en ga in je bullet journal aan de slag met prachtige zeeschelpen. We vertellen je alles over journaling vóór, tijdens en ná je vakantie. Met veel voorbeelden, stap-voor-stap foto’s en 16 doevellen om daarna snel in je eigen boekje aan de slag te gaan.

Creative Journaling 4 verschijnt medio juni. Bestel de editie vóór 27 mei én profiteer van gratis verzending t.w.v. € 2,49!

Heb je deel 1, deel 2 en deel 3 nog niet in huis? Bestel die nog snel! Let op: de tijdschriften zelf zijn allemaal al uitverkocht, dus zijn ze alleen nog als online download beschikbaar.

Cover onder voorbehoud. Weergegeven project komt uit Creative Journaling & Planners 3.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Na het succes van deel 1, 2 en 3, verschijnt half juni Creative Journaling 4! Plannen, lekker van je afschrijven, doodlen en mindfulness in één, dat is Creative Journaling. Deze zomereditie staat geheel in het teken van vakantie: zorg dat je op een unieke manier je avonturen blijft herinneren en ga in je bullet journal aan de slag met prachtige zeeschelpen. We vertellen je alles over journaling vóór, tijdens en ná je vakantie. Met veel voorbeelden, stap-voor-stap foto’s en 16 doevellen om daarna snel in je eigen boekje aan de slag te gaan.

Creative Journaling 4 verschijnt medio juni. Bestel de editie vóór 27 mei én profiteer van gratis verzending t.w.v. € 2,49!

Heb je deel 1, deel 2 en deel 3 nog niet in huis? Bestel die nog snel! Let op: de tijdschriften zelf zijn allemaal al uitverkocht, dus zijn ze alleen nog als online download beschikbaar. Creative Journaling 4 is onderdeel van het Cards & Scrap abonnement.

Cover onder voorbehoud. Weergegeven project komt uit Creative Journaling & Planners 3.

Extra informatie

Jaartal

Onderwerp

,

Soort

Titel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pre-order: Cards & Scrap 37 – Creative Journaling 4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Handletteren, Brushpennen, Marjolein Zweed, Creative Letters, Aquarel, Watercoloring