Aanbieding!

Cards & Scrap 20 – Scrappers dagboek

 6,25  4,99

Mooi papier, daar worden we blij van! Met de mooiste scraplijnen en materialen worden in dit zomerse nummer weer superleuke kaarten, lay-outs en andere papiercreaties gemaakt. Project Life is ontzettend populair en dat is niet zo vreemd, want je kunt op een creatieve manier je foto’s verwerken als levensverhaal. Een scrappers dagboek in beeld en tekst. Was je nog niet verslaafd, dan ga je met maar liefst 13 verschillende uitwerkingen – voor kids, Project NL, met washi tape en journaling, vintage stijl en nog veel meer – zeker voor de bijl. Ook leuke Mixed Media technieken mogen niet ontbreken. Verwerk ze op kaarten of in je Project Life. Op kaarten, lay-outs of een mini ablum, overal kun je Mixed Media bij toepassen. Ga met deze uitgave creatief aan de slag met je eigen scrappers dagboek!


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: CES201520 Categories: , , ,

Beschrijving

Cards & Scrap 20 – Scrappers dagboek

Mooi papier, daar worden we blij van! Met de mooiste scraplijnen en materialen worden in dit zomerse nummer weer superleuke kaarten, lay-outs en andere papiercreaties gemaakt. Project Life is ontzettend populair en dat is niet zo vreemd, want je kunt op een creatieve manier je foto’s verwerken als levensverhaal. Een scrappers dagboek in beeld en tekst. Was je nog niet verslaafd, dan ga je met maar liefst 13 verschillende uitwerkingen – voor kids, Project NL, met washi tape en journaling, vintage stijl en nog veel meer – zeker voor de bijl. Ook leuke Mixed Media technieken mogen niet ontbreken. Verwerk ze op kaarten of in je Project Life. Op kaarten, lay-outs of een mini ablum, overal kun je Mixed Media bij toepassen.

Ga met deze uitgave creatief aan de slag met je eigen scrappers dagboek! Kijk voor meer inspiratie op de website van Cards & Scrap.

 

Extra informatie

Gewicht 0.217 kg
Jaartal

Onderwerp

Creatief

Titel

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  4,12