Aanbieding!

De Hobbybox – Exclusief bij Hobbyou

 22,97  19,95

Elke maand bieden wij een nieuwe Hobbybox aan, zodat jij elke maand creatief bezig kan zijn, voor een goedkope prijs. In de maand februari bestaat de Hobbybox uit Creative Letters 9, MjamTaart 53 wintereditie en Creëer Magazine. In Creative Letters 9 vind je veel technieken en oefenvellen. MjamTaart 53 staat weer vol inspiratie voor taarten, koekjes, cakes en nog veel meer zoet lekkers, zodat jij deze winter lekker aan de bak kunt! Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen.

Wees er snel bij want OP=OP!

Creative Letters 9

Laat je inspireren!
Nu we langzaam richting de herfst gaan, is het weer tijd om lekker veel te handletteren. In deze uitgave vind je veel technieken en oefenvellen. Schrijf op een andere manier met alcoholmarkers, versies je handletterteksten met (zelfgemaakte) stempels, ga aan de slag met het tweede deel van flourishing en maak kans op extra veel handletterprijzen! Veel handletterfun!

MjamTaart 53 - Winterse creaties

De nieuwste MjamTaart staat weer vol inspiratie voor taarten, koekjes, cakes en nog veel meer zoet lekkers, zodat jij deze winter lekker aan de bak kunt! Ga bijvoorbeeld aan de slag met een van de traybakes of maak stap-voor-stap een pinguïn of sneeuwpop voor op je taart. Op de Sweet Table vind je deze keer onder andere speculoos truffels, gevulde koeken en tartelettes met karamel en noten. Wat bak jij als eerste?

De MjamTaart 53 wordt vanaf 18 december bij bestellers thuis bezorgd.

Creëer Magazine

Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven. Creëer jouw stijl!

24 op voorraad

Beschrijving

Elke maand bieden wij een nieuwe Hobbybox aan, zodat jij elke maand creatief bezig kan zijn, voor een mooie prijs. In de maand februari bestaat de Hobbybox uit Creative Letters 9, MjamTaart 53 wintereditie en Creëer Magazine. In Creative Letters 9 vind je veel technieken en oefenvellen. Schrijf op een andere manier met alcoholmarkers, versies je handletterteksten met (zelfgemaakte) stempels, ga aan de slag met het tweede deel van flourishing en maak kans op extra veel handletterprijzen! MjamTaart 53 staat weer vol inspiratie voor taarten, koekjes, cakes en nog veel meer zoet lekkers, zodat jij deze winter lekker aan de bak kunt! Ga bijvoorbeeld aan de slag met een van de traybakes of maak stap-voor-stap een pinguïn of sneeuwpop voor op je taart. Op de Sweet Table vind je deze keer onder andere speculoos truffels, gevulde koeken en tartelettes met karamel en noten. Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven. Creëer jouw stijl!

Wees er snel bij want OP=OP!

Extra informatie

Jaartal

Onderwerp

, ,

Titel

,

Soort

Creative Letters 9

Jaartal

Onderwerp

Soort

MjamTaart 53 - Winterse creaties

Jaartal

Onderwerp

Titel

Creëer Magazine

Jaartal

Onderwerp

Soort

Titel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Hobbybox – Exclusief bij Hobbyou” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Voordeelpakket Creëer MagazineTijdelijke cover Creative Journaling 4