Railhobby Projecten – alle delen

Units Sold: 0


Ships From: Nederland

Door : Uitgeverij Scala Artikelnummer: PRD_19042 Categorieën: , , , Tags: , ,

Railhobby heeft vier specials in haar assortiment. De serie bestaat uit Over Stad en Landschap, Over Industrie en Landschap, Over Baan en Bouw en Over Rollend Materieel. Bestel hier alle delen van de Railhobby Projecten serie.

Beschrijving

Railhobby heeft vier specials in haar assortiment: Railhobby Projecten.

Railhobby heeft vier specials in haar assortiment. De serie bestaat uit Over Stad en Landschap, Over Industrie en Landschap, Over Baan en Bouw en Over Rollend Materieel. Bestel hier alle delen van de Railhobby Projecten serie.

Railhobby Projecten – Over Stad en Landschap
Railhobby Projecten ”“ Over Stad en Landschap is de eerste uitgave van Railhobby Projecten. Een echte collectors item! Deze Railhobby Projecten draait helemaal om de wijze hoe de modelspoorder op een creatieve manier zelf stad en landschap in modelspoor kan nabootsen. Het blad is een gebundelde versie van veelomvattende artikelen die opnieuw onder de aandacht worden gebracht. Het blad bevat samenhangende artikelen die een breed beeld van de modelspoortechniek geven.

Railhobby Projecten – Over Industrie en Landschap
Deze Railhobby special draait helemaal om de wijze hoe de modelspoorder op een creatieve manier zelf fabrieken, bruggen en loodsen in model kan nabouwen en in landschappen kan plaatsen. Van eenvoudig tot hoog niveau; met Over Industrie en Landschap doet u met eerder gepubliceerde artikelen uit Railhobby en één gloednieuw artikel veel inspiratie op.

Railhobby Projecten – Over Baan en Bouw
Deze Railhobby Projecten  staat vol met eerder gepubliceerde artikelen over het bouwen van een modelbaan, een diorama, een polderlandschap of een rotswand. Ook het zelf bouwen van een weegbrug en een keermuur komen aan de orde. Of een fotospoordijk waarop u uw favoriete locs kunt fotograferen. Kortom: vol op inspiratie!

Railhobby Projecten – Over Rollend Materieel
In Railhobby Projecten – Over Rollend Materieel gaat het over locomotieven, rijtuigen, goederenwagons en treinstellen, in model en grootbedrijf. Een uitgave met de beste, eerder verschenen, artikelen uit Railhobby verzameld én twee nieuwe artikelen. Een echt collectors item!

Kijk voor meer informatie over Railhobby op de website.

Extra informatie

Jaartal

,

Onderwerp

Titel