Railhobby 375 – Pontempayrat

 6,50

Uitverkocht

De nieuwste online uitgave van Railhobby staat alweer voor u klaar! In Railhobby 375 staan weer mooie artikelen over modelspoorbouw. We maken een eigen bedrijfsloods, zo kunnen wagens in de loodsworden geplaatst en later worden opgehaald en eventueel met andere wagens worden uitgewisseld. Daarnaast gaan we verder met de series Plan V(erdwenen) en Het Draaistel.

Veel leesplezier!


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: RH2015375 Categories: , Tags: ,

Beschrijving

Railhobby 375: Franse modulebaan Pontempeyrat

Tot de pareltjes van On traXS! 2014 behoorde zeker de modulebaan Pontempeyrat van Michel Gachet. Het eerste deel van de spoorlijn Bonson – Sembadel in het Franse Haute Loire werd na bijna drie decennia van plannen maken en touwtrekken in 1897 geopend.

In Railhobby 375 maken we een eigen bedrijfsloods. Bij de modelbaan is het leuk om werkelijke bestemmingen te hebben. Een van de mogelijkheden hiervoor is een bedrijfsloods waar wagens worden geladen en gelost. Zo kunnen wagens in de loods worden geplaatst en later worden opgehaald en eventueel met andere wagens worden uitgewisseld. Railhobby beschrijft hoe zo’n loods in model kan worden nagebouwd.

Daarnaast gaan we verder met de serie Het Draaistel. In de serie over draaistellen richten we onze focus nu op diesellocs die in Nederlands hebben gereden of nog dienst doen. Daarbij is ook gekeken welke typen in model verkrijgbaar zijn. In Railhobby 375 behandelen we de DE-locseries 2200-2300, 2400-2500, 6400-6500 en DE-loc Class 66.

Naast deze drie leuke items staat er natuurlijk nog veel meer in deze uitgave. Kijk voor meer nieuws op de website van Railhobby.

Extra informatie

Gewicht 0.247 kg
Jaartal

Titel

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  2,47
Uitgeverij Scala
  • Containers op het spoor

    Railhobby – artikel Containers op het spoor

     4,99