Aanbieding!

Poppenhuizen & Miniaturen 146 – Een eigen stijl in 1:12

 6,75  3,50

176 op voorraad

Omdat deze editie van P&M wat eerder verschijnt dan gebruikelijk, hebben we weer eens flink uitgepakt met gevarieerde kerstitems! Maak van een oude lantaarn een sfeervol wintertafereel of ga aan de slag met de kerstboomrok. Heel schattig is het kerststalletje in een walnotendop. Verder kleedde Margot deze keer Koningin Victoria aan. Voor de schilderswagen van Koningin Wilhelmina maken we de krukjes en tafel.


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: PEM2016146 Categories: ,

Beschrijving

Omdat deze editie van P&M 146 wat eerder verschijnt dan gebruikelijk, hebben we weer eens flink uitgepakt met gevarieerde kerstitems! Maak van een oude lantaarn een sfeervol wintertafereel of ga aan de slag met de kerstboomrok. Heel schattig is het kerststalletje in een walnotendop, dat overal in huis wel een plekje kan krijgen.
Verder kleedde Margot deze keer Koningin Victoria aan. Voor de schilderswagen van Koningin Wilhelmina, die ‘live’ te zien is een tentoonstelling op Paleis het Loo, maken we de krukjes en tafel. De krukjes worden op twee manieren gemaakt, dus voor ieder wat wils.

Extra informatie

Gewicht 0.216 kg
Jaartal

Titel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poppenhuizen & Miniaturen 146 – Een eigen stijl in 1:12”

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  4,12
Uitgeverij Scala